rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pfff.
nepatīkami to atzīt, bet vai nu nikotīna trūkums, vai kāda psiholoģiska ļuļķa trūkuma problēma, bet es esmu NERVOZA AS HELL.

uz galda uzlīdušais kaķis aizlidoja pāri istabai reizes trīs tālāk kā citām reizēm.
  • ļuļķē zaļo, atlaidīs :)
  • Es pavisam nesen desmit dienas nepīpēju gavēņa pārliecības un sevis pārbaudīšanas dēļ, bet nekādā veidā neagresivēju uz citiem (pasargdies uz mincīšiem!!), jo zināju, kāpēc to daru un vēlos to darīt. Ja reiz Tev kaķi lido pa gaisu, acīm redzot, nav īstais brīdis sevi mocīt ar atturēšanos un/vai atmešanu... T.i., nekad nav īstais brīdis sev ko noliegt - tam jānāk pašam no sevis.
  • nju man viens kolēģis ar kādu brīsniņu šķitās tāds nervozāks - izrādās šis arī nepīpē vairs. Pēc kāda mēneša jau bija oki :)

    Man jau šķiet, ka ir dažas lietas, ko izskaidro elementāri fizioķīmiski procesi organismā - tas pats nikotīna trūkums. Līdzīgi kā lielai daļai sieviešu ar PMS un tamlīdzīgiem stafiem.

    Turu par Tevi īkšķus! :))
  • Par šito Karrs ļoti labi rakstīja, Ka visi stāsti par nervozajiem atmetējiem ir tāds psiholoģisks triks. Jo pirmkārt vai tad, kad tu smēķēji, tu biji mierīga kā Buda? Nebiji, Bet tagad tu ārdies tīrti demonstratīvi - tjipa, re, kā es ciešu, ļaujiet taču man uzpīpēt, skaidri redzams, ka es bez cigaretēm vispār nespēju dzīvot (kas ir meli). Normālas narkomāna viltības.
    Un kaķim nedari pāri, dabūsi bietē no manis :/
    • gan jā, gan nē,man jau nav,kam demonstrēties,ka es ciešu, lopi diezvai sapratīs. un es tiešām jūtu vairāk tādu nervozumu iekšā, bet ceru,ka aties.
      un par kaķi nesatraukājies, viņš manā fašistiskajā režīmā ir pieradis lidot pāri istabai, bet viņš ir tāds pofigists,ka tas uz viņu nestrādā.
      • Tu demonstrējies kaut vai cibā, kur kāds jau iekrīt, paglauda tevi un pasaka, "nu, pai, pai, neatmet tagad to pīpošanu, tev jau pārāk grūti" (ko arī vajadzēja pierādīt!!!). Es zinu, es to esmu darījusi miljards reižu.
        Tas nervozums tev ir no domām, ka nervozumam jābūt.
        • ā,nē, redz man ir tā,ka es šausmīgi neļaujos,ka man kāds teiks,ko man darīt vai nedarīt. un ja es tagad esmu izdomājusi nepīpēt, tad nevienam mani nepārliecināt par ko citu. tas laikam tas vērša taisnās vagas sindroms.
          iespējams,ka es demonstrējos maķenīt,lai man pateiktu "o,malacis,paipai" jo tas man,protams, patīk,jā.
          iepriekšējās 3 reizes,kad atmetu pīpēšanu, tas gāja kopā ar zināmām pārmaiņām dzīvē un apstākļos un tad bija vieglāk, man tagad traucē tas,ka esmu izsista no sava ierastā ritma -obligātās pēcēšanas , mašīnāiesēšanās,suņstaigājamās, film-pauzes pīpēšanas. nesaprotu,ko ar sevi iesākt, ēst aŗi īsti negribas.
Powered by Sviesta Ciba