MrVulfs ([info]mrvulfs) rakstīja,
@ 2003-09-11 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izrādās, var iegūt pozitīvas emocijas no ļoti dīvainām parādībām. vakar 1o reizi uz futbolu biju. pirms tam - pāris reizes kautkādus pasaules līmeņa finālmačus pa TV.
ārprāc - pēc otrā gola lecu gaisā, kopā ar visiem un bļāvu līdz šodienas aizsmakumam. un pēc spēles kā pēc laba seksa. es kļūstu aizdomīgs - noteikti uz pasaules ir bezgala daudz parādību, kas spēj darīt mani laimīgu. jāizsludina vispasaules meklēšana!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2003-09-11 15:37 (saite)
elementāri izskaidrojama paradība:)
patusē jebkurā īstu fanu pulciņā- iepatiksies - da jebkas:))

(Atbildēt uz šo)


[info]fedrs
2003-09-11 17:52 (saite)
Iesācēja veiksme! ;)))

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2003-09-11 18:25 (saite)
Vienīgie iespaidi no sporta spēlēm - ja nolāpītie sportisti ir dabūjuši ripu/bumbu/whatever līdz pareizajiem vārtiem/groziem/whatever, mans vīrietis mani bučo. Kas publiskās vietās nemaz tik bieži negadās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mrvulfs
2003-09-12 09:46 (saite)
:))))))whatever:)))
laps. idiotisks smaids ir apklājis manu seju un šitā jau 5 munūtes. reizi minūtē pārlasu komentu.

mmmmmmmm...tātad, tavs galvenais uzdevums, ir pēc iespējas vairākās parādībās atrast spēli. kad vīrs iedabū sievu sporta veikalā; kad čurājot vīrietis ietrāpa podā (mjā, šis laikam neder, jo to tikai post factum var konstatēt), kad blondīne veiksmīgi ieparkojas starp 2 mašīnām (nekā personiska), kad brauktgribētājiem izdodas nostopēt mikriņu...utt..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2003-09-15 23:46 (saite)
Seskaa un lielpi(l)seetaa (Excuse my French!) bija kaut kaads teels, kursh ar seksu nodarbojaas tikai tad, kad vinja sporta komanda vinneeja. Taanu sagadiijaas, ka vinjsh izveeleejaas visvisaadas luuzerkomandas, un damchiks (neatceros, kursh vairs) vinju pameta. Taa laikam bija viena no vissmiekliigaakajaam epizodeem, cik es to garadarbu esmu skatiijies :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?