Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2020-11-22 15:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mikroorganismi
Iespējams, manā dzīvē vēl pietrūkst vīrusu, baktēriju utml. Tāpēc izlēmu ķerties pie miso gatavošanas. Pirmais solis - pasūtīju koji (pašam taisīt vēl roka neceļas). Lai dzīvo mikropasaule!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2020-11-22 16:42 (saite)
Manuprāt, miso ir soooo overrated. Labāk gochujang.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-11-22 16:48 (saite)
Man ir iegādāta milzīga japāņu utml fermentēšanas lietu bībele, ar kaut ko jāsāk, un miso man garšo - ar kaut ko jau jāsāk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2020-11-22 16:49 (saite)
Funky. Sojas mērci arī pats var taisīt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2020-11-22 17:09 (saite)
Var. Tikai fermentācija gan ilga, man šķiet, tur gadam jāpaiet, ja pareizi atceros.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?