Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
Kad Zviedrijā daži tūkstoši mirušo - tad kliedz, ārprāts, viņi ziedo savus cilvēkus ekonomikas glābšanai. Kad citās valstīs ar visādiem lokdauniem, maskām utt ir vairāk mirušo - nu nē, tur kaut kas īsti nenostrādāja, jāpapēta cēloņi, jāievieš vēl viens lokdauns drošībai.

Ķiršu lasīšana ir tieši šie pārfokusētie uzbrukumi Zviedrijai. Jā, ir bijušas runas, ka kaut ko varbūt vajadzēja darīt drusku citādāk vai ātrāk. Bet nekas fundamentāls. Lai vai kā, pamatprincipi - ziepes, distance, mājāstupēšana pie mazākajiem simptomiem - ir bijuši spēkā un paliek spēkā visu laiku. Tāpat arī Tegnels ir atkārtoti uzsvēris, ka pamatrekomendācijas un pamatierobežojumi ir uz vēl ilgu laiku.

Tikmēr Latvijā Viņķele jau paziņojusi, ka varbūt vispār cilvēkiem neļaus ārā iet bez īpaša pamatojuma.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/ministre-neizsledz-striktakus-merus--arpus-majas-nedrikstetu-atrasties-bez-nopietna-iemesla.a381876/

Cik ilgi tādu aizliegumu noturēs? Un kad "vērs vaļā", kāds būs rezultāts? Citās valstīs jau esam redzējuši, ko dod virināšana...

Es personīgi sliecos domāt, ka covid štelle turpināsies vēl ilgi, ka būs vēl inficētie un mirušie visur. Arī ar vakcīnu, kamēr izvakcinēs... Arvienvārdsakot, mazgāju rokas, distancējos - un tajā pašā laikā mēģinu saprast un pieņemt, ka nav 100% garantijas, ka mani šis draņķis neskars.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?