Dzintra čoms ([info]mranarhs) rakstīja,
@ 2020-06-12 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:vērojumi

Progress
Viss attīstās, mainās un iet uz priekšu, vai ne? Mediji un ziņas arī attīstās. Paskat, kādreiz avīzē rakstīja, kas tad nu ir noticies pirms dažām nedēļām. Tad rakstīja, kas noticis vakar. Tālāk uz skatuves iznāca internets, un sākās ziņas par to, kas ir noticis pirms stundas. Ok, te pa vidu kaut kur bija radio, bet tas nav tik šausmīgi svarīgi. Tad mēs nonācām līdz ziņām dzīvajā - sociālajos tīklos, video tiešraidēs portālos.

Daži te sāk saskatīt problēmas. Nu tur no sērijas, kā var komentēt uzreiz to, kas notiek precīzi tagad un tamlīdzīgi. Bet kāpēc fokusēties tikai uz problēmām? Diezin vai kāds atdzīvinās avīžu ziņu hronoloģiju.

Jautājums - kas tad būs tālāk?

Es personīgi gribētu ziņas par to, kas būs tālāk! Kas būs pēc stundas un divām, kas būs rīt un kas būs nākamnedēļ. Laika prognozes un tamlīdzīgas štelles mums jau ir, un neviens taču negrib dzirdēt par to, kāda bija lietus intensitāte vakar, izņemot kaut kādus meteoroloģijas fanātus. Labi, ir vēl reizēm interesanti paskatīties, kādi kur milzīgi krusas graudi ir bijušu, bet tos jau arī fočē un liek tviterī uzreiz.

Tātad, summa summarum - gaidu nākotnes ziņas, rokam tehnoloģiju jaunos līmeņus šajā virzienā, attīstam kapacitāti, un bliežam vaļā!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?