kihelkonna ([info]kihelkonna) rakstīja,
man liekas, tu kaut kādā nepareizā adresē esi ierakstījies. būsi uzšūmējies no kādiem citiem avotiem un atnācis lamāties uz mums.

1.
kurš un kur te pastiprināti slavē Latvijas rīcību? cibā neatceros manījusi. kurš to ir darījis, pateiksi? arī es, kas atļaujos kritizēt Zviedriju, nesaku, ka LV viss būtu ļoti labi. es būtu no tādu teikusi? atgādini, lūdzu.

2. kurš te cibā būtu teicis kaut ko par upurēšanu uz altāra? neatceros. pagaidām tikai tu. pat es tikai sarindoju faktus un izsaku minējumus par interesantām pārmaiņām budžetā. to mierīgi var uztvert kā apbrīnu par prasmīgu rīkošanos ar finansēm.

3.
tu saki, ka LV noslaktēja Tjarvi. 1 gab. ja tu to sauc par slaktēšanu, tad Zviedrija ir noslaktējusi 35 reizes vairāk (ja pārrēķina uz iedzīvotāju skaitu, kas mums 5reiz mazāks). 12 cilvēki skaitās ļauni noslaktēti, bet 2 000 - tāpat vien?

4. protams, te vēl ir kur krist. vēl vari darīt kā viens vārdā nenosaukts cibiņš, kurš Latviju apsūdz skrējēju tvarstīšanā pludmalē un bērnu nelaišanā ārā no mājas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?