| porcelāna lellīte (neraate) rakstīja, |
jauna ir vispirms jāizkarsē ar sāli. principā jādara tā, ka uz kārtīgi sakarsētas pannas (karsē vienmēr uz mazas liesmas, bet ilgāku laiciņu), kad paturot roku virs pannas jūt, ka ir riktīgi karsta, uzlej vidēju šļuku eļļas, pagrozi pannu lai ir vienmērīgi pa visu un turpina karsēt. ja ieskatās var redzēk kā tā ieļļa piekūst pamatnei. man patīk vairākas reizes atkārtot, tad tiešām var redzēt, ka panna ir spīdīga, bet gandrīz sausa. ja eļļas par daudz, lieko nolej vai nosusina ar salveti. jāpiešaujās, noskaties kādu video youtube. metodes dažādas, tiekai jāpiešaujās, pēc tam ja nav cepts kkas izteikti smaržīgs, pannu nav nepieciešams mazgāt. ja taisa grauzdiņus, kausēta siera maizes, arī pankūkas, panna nepaliek netīra, tikai jāizslauka drupačas
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: