extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Vakcinācija šobrīd ir viss. Protams, bez tās varētu iztikt, ja cilvēkiem būtu nedaudz lielāka riska tolerance, kāda bija teiksim astoņdesmitajos gados. Bet citādi pat Zviedrijā tiek ieviesti aizvien stingrāki un stingrāki ierobežojumi. Jo kā tu iedomājies šis viss varētu beigties? Nu vienīgi tad, kad visi izslimos, kas šobrīd ir daudz reālākais scenārijs, jo parādās aizvien lipīgāki vīrusa varianti. Lai tas nenotiktu, vakcinācijai ir jābūt daudz ātrākai nekā tagad.

Protams, daudzi nejūtas, ka kaut ko var ietekmēt, tāpēc vienkārši paļaujas – ko valdības izdarīs, tā arī būs. Šajā gadījumā es arī tieši norādu, ka valdībai ir jābūt aktīvākai, un pat konkrēti, kādos tieši punktos. Piemēram, EMA atjaunoja Pfizer vakcīnas zāļu aprakstu, konkrēti pasakot, kādā veidā ir jādabū no flakona nevis 5, bet 6 devas. Tas nozīmē, ka iepriekš piegādātās devu skaitu var pareizināt 1,2.

Tāpēc citos jautājumos es redzu, ka LV valdība ir sasparojusies. Bet ir vēl lietas, par kurām neko nerunā. Piemēram, vai ir saprātīgi turēt 100% rezervē 2 devu? Varbūt ar 10% rezervi pilnībā pietiktu?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?