the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2010-11-12 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aizvakar nomiris filmu producents Dino De Laurentiis. es teiktu, ka viņš noteikti bija viens no tiem producentiem, kuru vārds ir zīmols pats par sevi - kā Brukheimers, tikai daudz krutāk. piemēram, man nav ne jausmas, kas ir režisējis



bet producenta vārds kaut kā atmiņā bija iespiedies. filmu saraksts nelaiķim Dino ne pa jokam - tur ir gan Kronenberga Dead Zone, gan Linča Blue Velvet, gan vesela čupa "kulta" šausmeņu, gan pritī-pritī-pritī:



gan arī, teiksim,



tā ka nu jā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2010-11-12 15:56 (saite)
es kaut kā īsti nesaprotu, kas ir tik kruts producentā (pardon), kas padara viņu krutāku par režisoru, - ko vēl viņi dara bez finansējuma sameklēšanas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]decembris
2010-11-12 17:43 (saite)
kārto lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]morloku_karalis
2010-11-12 18:43 (saite)
nu droši vien nosacīti varētu teikt, ka no režijas ir atkarīgs tas, kāda ir filma, bet no producēšanas - tas, ka filma vispār ir, un droši vien ar to arī viņi nopelna sev vietu titros. protams, ja producents tiešām atbild tikai par naudas pusi, tad, nu, tas protams ir nozīmīgs darbs, bet tajā pašā laikā to droši vien varētu darīt arī kāds cits cilvēks un rezultātu tas ietekmētu mazāk, nekā režisora nomaiņa - un tādā ziņā tas, protams, nav tik svarīgs amats.

man gan radies iespaids, ka De Laurentis un, teiksim, Brukheimers, gan ir drusku cita tipa producenti, tādā ziņā, ka diezgan konkrēti koriģē arī filmas "māksliniecisko virzienu", ja tā varētu teikt. plus vēl tas, ka ir filmas, kuras vispār cauri var izbīdīt tikai talantīgi producenti - kaut vai tā pati Barbarella. manuprāt, gana unikāla filma, lai būtu pietiekamas problēmas to noorganizēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2010-11-12 19:12 (saite)
kad jau iesaistās tai mākslinieciskajā pusē, tad jau saprotu, kā var ar režisoru salīdzināt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?