the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2014-06-25 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ā, un kamēr es biju aizņemts ar visādām lietām, ļaudis pielikuši satversmei preambulu?

jāsaka, liela daļa iebildumu pret to man liekas diezgan tizli (piemēram - bet kāda no tās preambulas jēga. jā, davai, paņemsim pa aliņam, palūrēsim game of thrones un tad ierakstīsim tviterī par to, cik muļķīgi darīt lietas, kam nav jēgas), bet pāris tomēr ir diezgan nopietni.

pirmkārt - šeit es pieņemšu iebildumus un labojumus, bet nav bišķi tā, ka to preambulu lielā mērā sāka bīdīt Vladimira Lindermana dēļ? tāda riktīgi cienīga lieta ko darīt, ne. ko, Lindermans kaut kādus parakstus vāc? viss, šitā vairs nevar, mainām valsts pamatdokumentu. kādi mēs drosmīgi un vareni. nācijas tēvs jūsu uzmanībai:



tad vēl - patiešām, pilnīgi nopietni, ja tiek minētas kristīgās vērtības, tad jāmin arī klausīšana vāciešiem kā latviešu fundaments un pamats. ko, Annu Brigaderi, ļaudis, palasiet - kalpot vāciešiem ir krietna un godājama lieta. kā man skolā mācīja - uz Brigaderes tēva kapa pieminekļa rakstīts: "viņš strādāja vāciešiem, it kā strādātu dievam". un "latviskā dzīvesziņa". āksti. ā, un darba tikumu arī ierakstījuši.

oi, un kas par apgalvojumu: "Ikviens rūpējas par sevi, saviem tuviniekiem un sabiedrības kopējo labumu". jū. labi jau ka vēl ne sadodas rokās.

principā viss skaidrs - kad kādreiz eirosu aptrūksies, uzrakstīšu uz lapiņas "man ir daudz naudas", nosaukšu to par preambulu un iešu pirkties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2014-06-26 11:27 (saite)
Es ar pirms kāda mēneša or sou sacepos par šito.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?