the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2009-03-26 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
re, paskat, ko es atradu internetā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]koki
2009-03-27 10:26 (saite)
tātad no 2 pēdējām izriet, ka ir labi bakstīt ar dibenu draugu un tad vēl uzsmēķēt!?! jēžin!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-03-27 14:14 (saite)
nu ne jau ar dibenu, bet dibenā. jebkurā gadījumā, es teju nosmēju pakaļu nost, veroties uz šiem.

jā, un vēl. burtiski tiklīdz biju šos te ielicis, kāds, tā varētu būt bijusi Ilva, klauvē pie durvīm. es, nu ko domājies, paskatos ar, un ko gan es ieraugu, ja ne dejojošu kasti! nu, to kurā bija tie krēsli - nu, tie krēsli. traks var palikt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]koki
2009-03-27 15:02 (saite)
:)
nē, būšu varbūt pa nedēļas vidu auto apgūt :)
kruta, dejojošas kastes apkārt staigā!

noskatījos silent hill vakar beidzot pieklājīgi. dikti patika, bet mulsina viena kunga te cibā nostāja, ka, tā kā tā ir taisīta pēc datorspēles, tā jāsaprot un jāinterpretē tikai vadoties pēc datorspēles idejām. sanāk spēlei monopols uz interpretācijām tagad, bļe.
http://klab.lv/users/disfigurator/71357.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-03-29 22:31 (saite)
jā, man te kaut kā nesanāk izlasīt ši kunga interpretāciju, bet, tiklīdz izlasīšu, nointerpretēšu to. nu vai kaut kā tā.

runājot par atšķirībām no datorspēles, man nepatika tikai viena lieta. filmā tā pilsēta ir reāla - uz to var aizbraukt 'n'shit. spēlē sailenthila eksistē ja nu vienīgi kaut kādā parauniversā un ne pārāk veselos prātos. un uz to nevar aizbraukt; ja gribēs, tā pati izaugs ap tevi.
nu lūk, un ja runā par vienu filmu, tad varbūt ka labāks pat ir viņu izvēlētais variants, bet - filmai taču būs turpinājumi. ideju par pilsētu, kas izaug ap personu, kurai kaut kas nav īsti labi, var attīstīt cik reizes vien patīk, bet šis konkrētais stāsts par meitenīti, manuprāt, ir izsmelts. ko tad viņi darīs otrajā filmā, būs cita meitenīte, vai tā pati izdomās, ka vēl kaut kas viņai tomēr nepatīk, vai arī sailenthillā būs vēl kāds bēdu stāsts (ņemot vērā, ka pirmais ir saistīts ar ugunsgrēku)?

?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]koki
2009-03-30 09:18 (saite)
jā, nu ideja par pilsētu, kas apaug apkārt, ir krietni krutāka. tad tiešām ir arī bailīgāk, jo TAS var notikt arī ar tevi!! nu ja. bet zinot kā parasti, gan jau būs cita meitenīte, kurai būs vēl kāds bēdu kopijs palicis tur vai arī tās kultites meita, kura gribēs atriebties vai kas cits nesakarīgs. nu bet interesanti jebkurā gadījumā..
ā, un ja pilsēta spēlē apaug apkārt, tad vispār nesaprotu, kāpēc tas kungs tā satraucās, ka varbūt redzu to visu savādāk un tik izmisīgi cenšas pierādīt savā rakstā, ka viņas nav mirušas un tā nav kaut kāda pēcnāves murgu zeme vai kas, jo filma jau tad ir vispār ko citu..
nu ja.
labrīt! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?