the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2012-12-17 13:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
reku allaž spožajai Rībenai atkal ģeniāls viedoklis: tās "pēc pārliecības" papildu brīvdienas (vienas dienas) ieviešana radīs PILNĪGU HAOSU! vispār vairs neko nevarēs saprast!!

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/ribena-ja-negribam-pilnigu-anarhiju-nevajadzetu-lieku-brivdienu-ieviest-13983846

par pašu ideju, savukārt, līdz galam nesaprotu vienu lietu: "grozījumi Darba likumā paredz, ka papildus patlaban likumā Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām noteiktajām svētku dienām (brīvdienām) darbinieks varēs izvēlēties vēl vienu apmaksātu svētku dienu no likumprojektā piedāvātajām reliģisko svētku dienām atbilstoši savai reliģiskajai pārliecībai ... piedāvātās reliģisko svētku dienas izvēlētas, balstoties uz Latvijas tradicionālo konfesiju vadītāju izteiktajiem viedokļiem. 6.janvārī tā būtu Zvaigznes diena, 7.janvārī - pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki, kas tiek svinēti pēc vecā stila jeb Jūlija Cēzara kalendāra, 15.augustā Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki, ebreju svētki - Jom Kipur jeb Grēku izpirkšanas diena - un 31.oktobris - Reformācijas diena." tas ir domāts tā, ka es vnk izvēlos vienu no šīm dienām, vai arī man vēl kaut kā jāpierāda, ka man ar attiecīgo reliģiju ir kaut kāds sakars?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dekaels
2012-12-17 14:43 (saite)
Varētu katru reizi pāris dienas iepriekš mainīt reliģiju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-12-17 20:03 (saite)
lai izvairītos no šādām mahinācijām, viņi varēja vnk ieviest kaut kādu religion appreciation week, pēc paša ieskatiem sadalāmu gada garumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2012-12-17 19:50 (saite)
Kas atliek mums, ateistiem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2012-12-17 20:09 (saite)
par to jau mans jautājums - ja netiek prasīta kaut kāda mācītāja izziņa, ka jā, šitais džeks ir ar mums, tad man galīgi nav iebildumu kaut vai apīsināt gada pirmo pilno darba nedēļu tipa svinot zvaigznes dienu. ja ne, tad tiešām vajag sarakstu papildināt ar vismaz vēl vienu dienu. teiksim, Gagarins uzlidoja aprīļa vidū - normāls variants, imo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2012-12-17 21:26 (saite)
Mhm, Gagarina diena izklausās neslikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]decembris
2012-12-18 19:38 (saite)
tur vispār nav ko runāt. rībena vienkārši represent. šodien saeimas komisijā kopā ar kursīti kaut ko vārījās par to, kāpēc ārzemju eksperti vērtē latvijas zināti. mēs taču dzīvojam latvijā. paši varam visu izvērtēt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?