the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2009-03-10 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šobrīd es sēžu bibliotēkā. aiz manis sēž kaut kāds kretīns. es nezinu par ko, bet pāris pēdējās minūtes viņš smējās tā, it kā būtu debīls. tagad viņš ēd. pēc skaņas spriežot, zupu. pēc skaņas spriežot, no metāla spaiņa.

pēc skaņas spriežot, viņs, ar karoti maksimāli izrīvēdamies gar spaiņa malām, sakasa zupu, ielej to sev rīklē, tad vairākas reizes to atrīsta atpakaļ mutē un no jauna norij, un tad ar skaļu "žļembļj-žļembļj", kas man laikam sēdēs ausīs vēl kādu nedēļu, izkožļā grūtāk sagremojamās lietas. un tad no jauna, nākamo karoti. turklāt visu laiku skaļi elpodams caur degunu.

bet bibliotēkā ēst nedrīkst!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]koki
2009-03-10 14:53 (saite)
mana izvirtusī solabiedrene vidusskolā man stāstīja reiz anekdoti, kuru neatceros, bet kurā piedalījās dzērāji, samazgu spainis un puņķa pārkošana. kreņķis traki smējās. bet neatceros. stulba. atsauca atmiņā.
eu, a nevari man atsūtīt kādu savu jaunāko rakstudarbu palasīt? a?
ar juri nesen pētījām ogres glaunajā tajā veikalā, kas salaspilī ar top, igauņu, rozes grāmatnīcā tā kunga grāmatu, kur par tevi rakstīts. tu jau zini.. nu protams.. ja nemaldos 114.lpp. :)
turpinu dariō filmas. noskatījos inferno. kruta māja. īpaši ūdenspagrabs.
galvai jau labāk. o, atvainojos, ka tik gari te...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-03-10 15:16 (saite)
nu, ar rakstudarbiem ir tā, ka maz ko uzskatu par pabeigtu esam. varbūt vēlāk.

un jā, zinu.

man atkal ar argento ir tāds neliels "bļēēē", jo raugi, rimi dvd stendos labu laiku stāvēja filma "jennifer" - vai kaut kā tamlīdzīgi - kuru visu laiku uzlūkoju kā pirkšanas nevērtu mēslu, kaut maksāja latu laikam, un, skat, nupat izlasīju, ka patiesībā tā ir dario filma! padomā, man būtu īsts dario argento disks, es to varētu ņet līdzi uz universitāti un visiem rādīt, un visi teiktu "vai, paskat, kāds tev dario argento disks, viestur!" un es teiktu "jā. jā, patiešām"!!! bet tagad nekā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]koki
2009-03-10 15:29 (saite)
a droši zini, ka vairs tur nav? nu pameklē citos. salaspils neldā, piemēram, ir redzēt, ka atgriežas diski, kas sākumā normālā vāciņā, bet tad papīra aploksnītē... nu visādos tajos maximas u.c. mega-super veikalos... nu ja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?