the lament configurator ([info]morloku_karalis) rakstīja,
@ 2009-01-09 13:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien darbā stundu blenzu, kā kolēģis uzpilda eksperimentālo iekārtu, un tad pusstundu vēroju skrīnseiveri. nē, laikam abi laiki jāpareizina ar divi, jo pagājušas četras stundas, bet neatceros, ka būtu darījis ko citu. ak nē, es paskatījos sesijas grafiku un secināju, ka ir pat vēl lielākā pakaļā. viss sūkā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]koki
2009-01-09 14:30 (saite)
nu ta skaties šito:
www.theness.com/neurologicablog/index.php?p=27
traks var palikt! (ja nesanāk, mēģini skatīties uz pēdu un ēnu, nu lejas daļu.)
un lasi šo:
www.satori.lv/autors/74/Daniils_Harmss (nav gan tik labi kā kr.val, bet nu vienalga). vo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-01-09 20:58 (saite)
paldies, noderēja. ļoti interesanti. skatoties pārmaiņus uz jaunkundzi un viņas ēnu, likās ka pirmā griežas pulksteņrādītāja virzieā, bet otrā pretēji - mulsinoši, ļoti mulsinoši. lai gan ar laiku apmēram izdevās saprast, kā tās bildes tur kustās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]koki
2009-01-10 13:33 (saite)
kā?!!! man neizdevās..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2009-01-10 14:16 (saite)
nu, es tā saprotu, ka tur vienkārši ir vairākas divdimensionālas bildītes, sākot ar tām, kurās meitene it kā ir ar seju tieši pret mums/tieši prom no mums, un beidot ar malējām, kurās viņa ir pacēlusi kāju. šīs bildītes mainās, un viņa it kā kustās; joks ir tajā, ka siluets tad, ja viņa ir nedaudz slīpi ar seju pret mums, vai arī tādā pašā slīpumā ar seju prom no mums, jau ir vienāds. nu, it kā no tā mainās leņķi, bet to jau var manīt, kad it kā mainās griešanās virziens.

man to palīdzēja saprast doma par to, ka kāja it kā vispirms ir dziļumā, un tad tad tuvojas ekrānam, kas arī nosaka to virzienu, un kā gan tas var mainīties? bet nekāda dziļuma taču nav, tas ir plakans ekrāns. tas, kad šī kāja ir tuvāk, un kad tālāk, ir mūsu interpretācija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?