Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2010-12-17 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:filmas, must see

Neapturamais
Unstoppable
Ideāla filma 10/10. Trailer iekš youtube.
Tāpēc, ka balstīta uz patiesiem notikumiem. Filma par cilvēka drosmi, draudzību, prioritātēm. Riskējot ar savām dzīvībām, viņi izglāba dzīvību pilsētas iedzīvotājiem.
Kravas vilciena mašīnista paviršības dēļ, vilciena sastāvs ar indīgām un toksiskām vielām ir uzņēmis ātrumu, viens, bez vadītāja, tas brāžas pa Pensilvānijas sliežu ceļiem. Par mata tiesu izbēg sadursmi ar skolēnu ekskursijas vilcienu. Dzelzceļa pārvadājumu kompānijas dispečeri dara ko var - koordinējot glābšanas dienestus, tie cenšas novērst katastrofu. Tomēr visi mēģinājumi apturēt vilcienu beidzas ar neveiksmi. Tikmēr vilciens strauji tuvojas pilsētai, kur sliežu ceļš met līkumu - tajā ar ātrumu 100 kilometri stundā, sastāvs apgāzīsies un vagoni ar indīgo kravu ietrieksies degvielas rezervuāros.
Divi cita vilciena mašīnisti, knapi izvairīdamies no sadursmes ar nāvējošo vilciena sastāvu, pieņem lēmumu dzīties tam pakaļ, lai apturētu to, piekabinot savu lokomotīvi neapturamā vilciena pēdējam posmam. Ideja ir sekojoša - piekabināt lokomotīvi un braukt uz aizmuguri, tādeādi cenšoties apturēt vilcienu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2010-12-18 20:49 (saite)
Spoiler alert uzlikt nevarēji? Nē, nu nevarēji!

:P

es tāpat nelasīju. apstājos pie treilera.

(Atbildēt uz šo)


[info]almighty_j
2010-12-18 21:00 (saite)
Tnx, btw. :) Ja vēl būtu links ielikts uz vienu feinas kvalitātes torrentu, man vispār nekas nebūtu jādara.. :D ^-^ Mī un žē, uz kurieni tā pasaule griežas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?