Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2010-10-22 23:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:filmas, kino

The Social Network
Tā kā pēdējo pāris nedēļu laikā diezgan bieži esam apmeklējuši kino, tad gribas uzrakstīt dažas atsauksmes, kuras te laiku pa laikam parādīsies.

      The Social Network
"Stāsts par to sociālā tīkla - Facebook dibinātājiem. 2003. gada vēlā rudens naktī Harvardas students Mark Zuckerberg(Jesse Eisenberg), kas ir datorprogrammēšanas ģēnijs, pārdzīvo šķiršanos no savas draudzenes un lieto pārāk daudz alkohola. Aizkaitināts un apreibis, viņš raksta blogus, ielaužas universitāšu mājas lapās un zog studentu attēlus, lai tos izvietotu savā, tikko izveidotajā mājas lapā. Šajā rudens naktī pamazām dzimst ideja par šobrīd pasaulē lielākā sociālā tīkla facebook izveidi. Sešus gadus vēlāk, 24 gadu vecumā, viņa tīklā ir 500 miljoni draugu un viņš ir jaunākais miljardieris pasaulē. Tomēr nav iespējams gūt tik reibinošus panākumus, neiemantojot dažus ienaidniekus."

IMDb vērtējums 8.5
Būtībā, vērtējums ir atbilstošs. Filma patika, vienīgi liekas, ka daži momenti ir pārspīlēti - datorprogrammēšanas gēnijs, tīkla sabrukšana utt. Dažbrīd likās, ka Marks ir tāds nedaudz bremzēts jaunietis, nu geeks, kuram elks var pateikt jebko un viņš to darīs, man liekas, ka izpalika paša personāža loģiskā domāšana un saikne ar realitāti.
Man radās priekšstats, ka šī filma ir sava veida reklāma facebook'am. Pārsteidza tas, ka vārdi un uzvārdi ir īsti, respektīvi, cilvēkus nebiedē preses/ fanu / skatītāju pārmērīgā uzmanība. Nē, bet filma ir laba, tiešām. Man bija interesanti skatīties, kā parādīti idejas asniņi, kā tie attīstās. Vēl jau būtu labi, ja tur parādītu, kā beidzās tās divas tiesas prāvas. Un taisnība vien ir - dzīvē pietiek ar vienu labu ideju, prātu to attīstīt, lai kļūtu par miljonāru, vai pat -dieri.
Šeku reku īstie tēli un aktieri, kuri viņus spēlēja



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2010-10-22 23:40 (saite)
STOP reading my mind! Now.

[ThePirateBay ir tikai CAMrip'i, bet es esmu par lepnu, lai ietu uz kino. xD ]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2010-10-23 00:00 (saite)
Pirmdienās ir lētās biļetes - 1.99Ls ;D
Ja pērc netā 1.69Ls. Būs forši! :D

Btw, pēdējā laikā DVDrip'i kaut kā lēni iznāk, vai arī man tikai tā liekas(?). Vēl mēs bijām uz Wall Street: Money never sleeps un Inception. Arī foršas (W tā Wall Street'a gan tā ne pārāk patika ( :D) bet par tām varbūt vēlāk uzrakstīšu. Vēl ir redzēts toy story 3.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2010-10-23 00:34 (saite)
izskatās cērtama, bet man ar' pēc treileru noskatīšanās liekas, ka varētu diez kā nepatikt. Atgādina Boiler Room, kas jau ir klasika un dzīves realitāte. Varbūt tāpēc.

par DVD-RIPiem nudien nezinu. SG:U & Big Bang Theory sērijas iznāk katru nedēļu, that's all i need. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mola
2010-10-23 00:44 (saite)
Seriāli nekavējas, bet filmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2010-10-23 01:31 (saite)
njā... nav kā vecos laikos, kad nopludināja vēl pirms iznāca uz ekrāniem. a to vēl, zin', Holivuda nobankrotēs. Bet - jā, DVDrip'i mēdz iznākt pārsvarā tad, kad filma parādās veikalu plauktos. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?