Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2010-03-18 18:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kūciņas un klapatas
Šī bija pirmā un pēdējā reize, kad veikalā pērku gatavo mīklu! Nu tāds s*ds! Gribēju uzcept kārtainās kūciņas ar vārītu iebiezināto pienu, riekstiem, šokolādi. Pirmo "partiju" uzcepu un nogaršojām, nu tā mīkla ir TIK taukaina, tik daudz sagāzts margarīna, ka riktīgi šķebina! Btw pati kombinācija vārīts iebiezināts piens, Indijas rieksti, šokolāde ir riktīgi ņumzīga.

Pirms kāda laika (15.feb.) pasūtīju skropstu tušu un smaržas internetā. Parasti viss atenāk 5-6darba dienu laikā. Šoreiz bija pagājušas 2 nedēļas, bet pavēstes no pasta kā nav tā nav. Nolēmu rīkoties - gāju uz pastu, gribēju noskaidrot, vai mana paciņa ir tur. Un ko jūs domājat? Pasta darbiniece atteicās meklēt manu paciņu, jo es nezinu pakas nr.! (Ha, par to es jau aizrakstīju sūdzību). Tad rakstīju uz to portālu, man atbildēja, lai pagaidu vēl līdz 20darba dienai (15.martam) un, ja nav arī tad, lai eju uz pastu. Nu gaidīju jau arī. Pavēstes no pasta kā nav tā nav. Vakar atkal gāju uz pasta nodaļu, jau biju sagatavojusi patērētāju tiesību aizsardzības centra numuru, lai viņiem uzzvanītu, ja nu gadījumā man pasta nodaļā atkal atsakās palīdzēt, bet nē, šoreiz bija cita sieviete, kura uzreiz devās meklēt manu paciņu. Un atrada arī. Un tad mani pārsteidza izbrīna. Man redz esot jāmaksā par to, ka mana paka 8 dienas stāvēja pasta nodaļā! Tas nekas, ka es neesmu saņēmusi nekādu ziņu no pasta! Man iedeva nr., uz kuru es varu piezvanīt un pasūdzēties. Bet es nezvanīšu, lai viņi aizrijas.
Un tā es tiku pie savas YSL skropstu tušas un Elizabeth Arden Green Tea smaržām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2010-03-19 00:36 (saite)
:D

Mōlu labāk nekaitināt. Šitā jau var nonākt līdz Eiropas Cilvēktiesību tiesai. Ikvienam ir tiesības uz laikā piegādātu skropstu tušu! ;) :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2010-03-19 06:52 (saite)
Tieši tā! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2010-04-24 17:18 (saite)
Green Tea ir labas. Vienīgi es savas arī no ārzemēm dabūju, jo vietējās citādāk smaržo.
Savukārt par pastu gan vajadzēja strīdēties, it īpaši, ja tu jau reiz biji uzrakstījusi sūdzību, ka tev nemeklēja paciņu. Man gan tāpēc patīk labāk sūtīt ar express pastu un galvenais bez muitošanas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?