Mola ([info]mola) rakstīja,
@ 2009-05-15 23:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:filmas

Eņģeļi un dēmoni
Nesen atnācām no kino. Bijām uz filmu "Eņģeļi un dēmoni". Manas domas par filmu? --Bullšit.
Bet, ja cilvēkiem patīk skatīties, kā detalizēti rāda, kā kādu dedzina, slīcina utt. utt., tad šī filma noteikti ierindosies viņu top10. Šī filma noteikti jāredz, jā! Neaizmirstiet, ka jūs jebkurā brīdī varat to izslēgt vai arī iziet no kinozāles.
Redzēju arī Da Vinči kodu, uzņemtu pēc Dena Brauna grāmatas. Šī filma arī ir uzņemta pēc viņa romāna "Eņģeļi un dēmoni". Nu man sāk likties, ka vecais labais Dens mēdza pīpēt zāli. Un kā izrādās, visnotaļ draņķīgu. Vismaz labi, ka filmā neparādījās kādi zaļi rūķiši vai kas tamlīdzīgs. Kaut gan grāmatas jau esot normālas, tātad droši vien režisori kaut ko aizlaiž pa grunti, tātad šajā brīdī man būtu jāatvainojas Denam, jo viņa grāmatas, cik dzirdēts, ir ok, bet filmas, kuras pēc tām uzņem, nav baudāmas. Vismaz man tās noteikti neiet pie sirds, neiet vispār ne pie kā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]almighty_j
2009-05-16 08:57 (saite)
Hehehe.. :D Tik skarbā tekstā no Tevis neko sen nav nācies dzirdēt (in fact - nekad).. :D :D

Bet fakts - jau pirmā filma pret grāmatu bija štrunts, pie otrās var nemaz neķerties klāt. Tik katoļu baznīca gan noraustījās smagi - jau domāja, ka ir atmaskoti. Un, ja man jāsaka galavārds, tad, visdrīzākais, zāli pīpē abi - ne tikai Brauns, bet arī pāvests.

Wiks taču varēja paņemt un novilkt to filmu kkur. Būtu abi sēdējuši un skatījušies un neviens netraucētu jebkurā mirklī nospiest 'turn-off' pogu. :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mola
2009-05-16 13:15 (saite)
Izkausās skarbi? :D man jau patīk.

Jo vairāk katoļu baznīca raustās, jo varāk sabiedrība grib redzēt, kas tad izsauca tādu reakciju. Tā taču sanāk kā reklāma. Atcerēsimies, kā bija ar Da Vinči kodu, ja nemaldos un nejaucu ar kaut ko citu, tad bija baigais tracis, kas kalpoja kā lieliska filmas reklāma - aizliegtais auglis tas saldākais. Ja Vatikāns klusētu, tā būtu kārtējā "fantāzijas lidojuma filma", bet viņš neklusēja gan, bet, ja jau neklusē, tad tur bija kaut kas, ko šie gribēja slēpt. Izskatās, ka vai viņi ir mācījušies no savas iepriekšējās kļūdas.

Bet zini kā, mums abiem šo filmu ieteica, jo esot baigi labā, tāpēc aizgājām arī uz kino :D filmas vidū jau skaļi gremojām popkornu un uzstādījām diagnozi filmai.

Tētis esot redzējis kaut kādu dokumentālo filmu par filmu Eņģeļi un dēmoni. Viņš stāstīja, ka tur ņemot kaut kādus fragmentus no filmas un visu analizē - vai konkrētais fragments ir taisnība vai nav. Drīzāk analizēts ņemot vērā tieši vēsturi. Kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]almighty_j
2009-05-16 18:11 (saite)
Vatikāns spēlē interesantu spēlīti ar nosaukumu "mēs nespēlējam nekādu spēlīti, in fact - there's nothing to see here, people, move along, move along.".. :D :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mola
2009-05-16 15:33 (saite)
labojums: nevis kadri no filmas, bet gan fragmenti no grāmatas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?