Dec. 7th, 2021 @ 09:50 am (no subject)
Youtube reklāmas ir kļuvušas tik riebīgi uzmācīgas, ka laikam jāatsāk vairāk lasīt grāmatas. Un tur gandrīz nekad nereklamē to, kas mani kaut cik varētu interesēt. Jo uzbāzīgāka reklāma, jo mazāka vēlme man iegādāties doto produktu. Man nav iebildumu pret neuzlecošām reklāmām gar ziņu lapu malām - ja godīgi - tās manā gadījumā ir ar vislielāko efektu, jo - ja pamanu ko tādu, kas mani interesē, tad ieeju un palūru. Un varbūt pat kaut ko varu nopirkt. Bet tādas - ar uzmācīgi skaļu skaņu, uzlecošas uz ekrāna, uzbāzīgas, raisa tikai nepatiku pret zīmoliem, ko tās reklamē. Un tās ir tik līdzīgas savā starpā, ka vairs īsti pat nepiefiksē, ko tās reklamē - šampūnu, telefonu vai higiēniskos tamponus. Kaut kāds raibs ņudzeklis, kas viss saplūst vienā masā.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: December 7th, 2021 - 10:45 am
(Permanent Link)
rutūbe esot spērusi soli tālāk - pēc reklāmas ir jāatbild uz jautājumu, par ko bija reklāma. Ja atbildi nepareizi, jāskatās vēlreiz.
From:[info]citronz
Date: December 7th, 2021 - 12:28 pm
(Permanent Link)
Es youtube reklāmas vispār ignorēju. Es gan klausos tikai mūziku pārsvarā, neskatos neko. Drusku izsit no ritma, ja skaļa un stulba reklāma pie mierīgas mūzikas, bet ne tik ļoti, lai pirktu maksas versiju, jo neklausos tik bieži. Vienkārši izslēdzu dzirdi uz to brīdi. Ir tikai viena reklāma, kas piesaistījusi manu uzmanību un ko ne tikai neskipoju, bet pat skatījos vienmēr-etoro ar Boldvinu. Tik perfekta, ka varētu likt kā paraugu studentiem :)
From:[info]fedrs
Date: December 7th, 2021 - 01:18 pm
(Permanent Link)
Vajag pieinstalēt reklāmu bloķētāju!
[User Picture Icon]
From:[info]sarkans0987
Date: December 7th, 2021 - 02:27 pm
(Permanent Link)
Youtube vispār ir kaitinošs palicis. Bet kur lai citādāk to mūziku klausās....
[User Picture Icon]
From:[info]runcis
Date: December 7th, 2021 - 08:51 pm
(Permanent Link)
Uzliec interneta pārlukam pie spraudņiem (extensions) tādu 'Adblock plus'. Palīdzēs.
From:[info]kovidiots
Date: December 9th, 2021 - 12:11 am
(Permanent Link)
adblock plus bija ar kaut ko nelabs, neatceros ar ko, spiegoja, vai

runā, ka uBlock origin ir viskošerākais