Mar. 2nd, 2018 @ 08:04 am (no subject)

Vakar iegāju fesibukā un ātri izgāju laukā. Iegāju draugos un ātri izgāju laukā. Izskatās, ka būšana sociālajos tīklos, kas nav ciba, mani visai stipri nogurdina un pat nomāc. :( Tāda sajūta, it kā es būtu nonākusi pūlī. Bet man pūļi tā ne visai, tāpēc es parasti neeju uz lieliem pasākumiem, Trakajām dienām u.t.t.
Vēl es aizdomājos - feisbukā visu laiku šēro to, ko visu cilvēki krutu nedara pasaulē - dzied, zīmē, dejo, vingro, spēlē, izpildās - vienkārši fantastiski. Bet pēc kāda laika to skatīšanās mani šaušalīgi nogurdina un vieš apātiju. Un kaut kā atsauc atmiņā filmu "Surogāti" - http://www.imdb.com/title/tt0986263/.
Laikam jāpiezvana sen nesatiktajām draudzenēm un jāsarunā tikšanās - aci pret aci. Ar runāšanu, kaut kā kopīgu darīšanu. Varbūt ar vienu draudzenīti varētu aizbraukt kaut kur pie dabas - un pastaigāt pa piesnigušu mežu, piemēram.
About this Entry
From:[info]divi_g
Date: March 2nd, 2018 - 08:56 am
(Permanent Link)
Vēl ir tviteris.
[User Picture Icon]
From:[info]zum
Date: March 2nd, 2018 - 12:22 pm
(Permanent Link)
Ceram ka Missalise tur nav.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 2nd, 2018 - 12:38 pm
(Permanent Link)
Cerības veltas. Esmu arī tur. :D Tiesa, neesmu tur bijusi kādu gadu, ja ne vairāk.
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: March 2nd, 2018 - 12:29 pm
(Permanent Link)
Es esmu izvēlīga. Man ir padaudz paziņu FB un daudzi ir atzīmēti, lai es viņu aktivitātes neredzētu savā listē. Tas nozīmē, ka, ja viņi raksta personīgi man, tad es saņemu ziņu un varu paskatīties kā viņiem iet, kad mani tas interesē. Toties es neredzu nošērotos slimos suņus un bērnus. Neredzu reklāmas no viņiem, neredzu rupjus jokus un ikvakara vakariņu bildes.

Esmu atstājusi sev redzamus tos cilvēkus, kuru ieraksti vai ieraskti, ar kuriem tie daļās, mani iedvesmo un iepriecina.
From:[info]nulle
Date: March 2nd, 2018 - 12:58 pm
(Permanent Link)
Labs ieraksts.
[User Picture Icon]
From:[info]di_wine
Date: March 2nd, 2018 - 01:37 pm
(Permanent Link)
Tas pats. Tāpēc FB tiešām, kā saka, "draudzējos" ar pazīstamiem cilvēkiem, kas nav kaut kāds nejaušs garāmgājējs. Un ir interesanti, kā viņiem klājas. Patiesībā nav īsti neviena tāda spamotāja, kas visādus *ū publicētu. Kā reiz nesen bija tīrīšana, jūtos jauki :D
Lai būtu informēta, kas pasaulē notiek, pāris reižu dienā gan veltu pāris minūtes. Lai zinu, vai draud zemestrīce ar cunami vai kalnos sniegs uzsnidzis un kādas ir nekustamo īp.cenu tendences, apmēram tā :D
Līdzīgi - ar draugiem un paziņām esmu pārgājusi uz personīgu komunikāciju, ja ko vajag vai vienkārši tāpat - kā iet.