Jan. 15th, 2014 @ 01:34 pm (no subject)
Aizvedu mammuci pie dr.Kazāka Rīgas Zobārstniecībā. Viņa šodien uz Rīgu pie nervu ārsta, bet viņai sasāpējās zobs, taču vietējā ārste var pieņemt tikai nākošajā nedēļā. Ārsts likās visai laipns, uztaisīja rentgenu, uzlika zāles un teica, ka ja viss labi, tad nākošajā nedēļā var labot (pie mūsu vietējās ārstes).
Kad atnācu atpakaļ uz darbu, kolēģis sāka teikt, ka vispār mūsdienās taču riktīgi sāpošus zobus salabojot vienas dienas laikā. Tas nu gan man bija pārsteigums. Vai tad tā vispār var darīt? Ja jau ir iekaisums - sākumā taču no tā iekaisuma ir jātiek vaļā - un tikai tad labo. Vai es kaut ko nesaprotu?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: January 15th, 2014 - 01:40 pm
(Permanent Link)
a)mierīgi, izrauj nafig un lieta darīta.
b)Kolēģis noteikti ir zobārsts, mhm.
[User Picture Icon]
From:[info]planeeta
Date: January 15th, 2014 - 01:46 pm
(Permanent Link)
man arī ir iekaisums (turklāt nesāpēja - to ieraudzīja tikai rentgenā), uzlika zāles, pēc divām nedēļām jāiet uz labošanu. Turklāt ar atrunu - ja nebūs sadzijis iekaisums, būs liks vēl zāles, nevis labos.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: January 15th, 2014 - 01:58 pm
(Permanent Link)
Man arī tā ir bijis, bet kolēģis man mēģināja iestāstīt, ka es savu mammu esmu aizvedusi uz kantori, kurā labojot zobus ar anarhiskām metodēm.
From:[info]sursurs
Date: January 15th, 2014 - 04:13 pm
(Permanent Link)
nu par Rīgas zobārstniecību man ir uz pieredzi balstīts VIEDOKLIS. Pie konkrētā ārsta gan nebiju. Aizgāju labot divus zobus uzreiz - lai tad pie vienas ķēpas un lētāk tomēr, jo atkrīt papildus maksas par vizītēm, utt. Salaboja venu un pateica, ka otru nevarot/nemākot, utt.(???) Gāju pēcāk citur labot to zobu - protams, ka to zobu VAR salabot 15min laikā.
Arī cenrādis - pa telefonu teica vienas cenas, a pēc tam izrādās tur iekšā nav tas un šitas un bezmazvai gumijas cimdi, kurus zobārste izmanto vēl atsevišķi tiek pieskaitīti. Rezultātā skaitlis krietni liels, plus vēl sadalīts tā, ka polise neapmaksā aptuveni pusi..
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: January 15th, 2014 - 02:16 pm
(Permanent Link)
Kolēģis droši vien jau kādu ceturto gadu staigā ar pagaidu plombu un domā, ka tā ir īstā :)
[User Picture Icon]
From:[info]zefiirs
Date: January 15th, 2014 - 06:15 pm
(Permanent Link)
:DD
[User Picture Icon]
From:[info]viipsna
Date: January 15th, 2014 - 06:25 pm
(Permanent Link)
riktīgi sāpošu zobu vienā dienā "izārstēt" var tikai, to izraujot.