mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-08-18 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
yo
nava daudz laika raxtiit, kaa vienmeer.
lieta taada, ka EELS reaali nerullee. neko neesat nokaveejushi, neejot uz konci, buutu pat kauns taadus uz Latviju aicinaat. nekaada skata, nekaada shova, tizlas kustiibas, truli jocinji, 80-o gadu smagaa roka piesitiens visaam dziesmaam koncertvarianta, gjitaarzaagjis vai zin; + tiiri vai kaa taadaa country koncertaa jutos. albumu klausoties ir drusku labaak, bet protams protams, nekas nav taads kaa Beautiful freak, no kura vinji nodziedaaja 1 dziesmu, izkarikjeetu liidz nepaziishanai.
kas veel?

loti saak gribeeties maajaas, tas luuk veel.

un ja jums kaadam vajag kaadus CD playerus, tad raxtiet, es jums nopirkshu. te ir baigi leetie. Sony var dabuut par 50$ (bez MP3 navorotiem, es nopirku AR- apm.70); a visaadi NEfirmas ir saakot no 15. nu vispaar elektronika te baigi leetaa, apm uz pusi leetaak kaa LV, tikai nekaadus lielus probambasus negribaas vest.

nu cau, dzimtene. shnjuk shnjuk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-08-21 13:30 (saite)
par ee(a)ls pareizrakstību jasaka ka roze jau nebeigs smaržot ja to sauks citos vārdos īpaši jau ņemot vēra interneta paradīzi negramatikas un paviršības miiluļiem kas jasaka gan ir murgs tikai latviešu valodas skolmeisterienēm. cik zini tu tāda līdz šim nebiji? Par eels?liekot punktu jasaka ka sveša man ir šīs grupas spēlētā pasaule bet saprotu ka manai nepatikai nav sakara ar to ka eels ir viena no krāsainākajām 90 gadu grupām kas apgrozās Amerikā.Un nav tas lēti .tā vienkārši ir Amerikas noguršo studentu estetika kas nedodas rokās ar pāris albūmu noklausišanos un miegainu koncerta apmeklējumu . Par bravurīgo un neatkarīgo testētājas tēlu ? Lai lietas varētu testēt tās ir jaiepazīst un nereti lai iebrauktu pat jādievina jo savādāk testētāja poza tāda "pavirši latviska delfu" uzbraukšana un neapmierinātība ar pasauli no malas vien izskatās.Tā kā ķer prieku un beidz testēt jo atbraucot uz Latviju tas pats ikdienišķais vilciena brauciens uz darbu vien būs tikai nedēļas nogalēs eels vietā varēsi aiziet uz depo un paklausīties tādus šedevrus kā Dzelzs vilku.Tā kā ķer koncertus,dabu un mākslu Los Angelosas geti muzejā.Jo naudas smarža,nogurums un darbs būs arī Latvijā . Un pats galvenais Latvijā ir atbraucis rudens un viss notiek. tas ir lapas jau krīt.Un vispār brauc atpakaļ jo mums te Latvija kā zini tādu cilvēku kā tu nav daudz.un ja tev Amerika dara pāri mēs taču viņai to nepiedosim :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?