mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-08-18 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
yo
nava daudz laika raxtiit, kaa vienmeer.
lieta taada, ka EELS reaali nerullee. neko neesat nokaveejushi, neejot uz konci, buutu pat kauns taadus uz Latviju aicinaat. nekaada skata, nekaada shova, tizlas kustiibas, truli jocinji, 80-o gadu smagaa roka piesitiens visaam dziesmaam koncertvarianta, gjitaarzaagjis vai zin; + tiiri vai kaa taadaa country koncertaa jutos. albumu klausoties ir drusku labaak, bet protams protams, nekas nav taads kaa Beautiful freak, no kura vinji nodziedaaja 1 dziesmu, izkarikjeetu liidz nepaziishanai.
kas veel?

loti saak gribeeties maajaas, tas luuk veel.

un ja jums kaadam vajag kaadus CD playerus, tad raxtiet, es jums nopirkshu. te ir baigi leetie. Sony var dabuut par 50$ (bez MP3 navorotiem, es nopirku AR- apm.70); a visaadi NEfirmas ir saakot no 15. nu vispaar elektronika te baigi leetaa, apm uz pusi leetaak kaa LV, tikai nekaadus lielus probambasus negribaas vest.

nu cau, dzimtene. shnjuk shnjuk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hellcat
2003-08-18 19:41 (saite)
eu, atved man labaak menthol strips, ja tu zini, kas tie taadi ir par zveeriem :))) man domaat, ka ieksh amerikaanjzemes taadus var nopirkt. un zheel, ka man jau ir ceedee pleijeris, citaadi pasuutiitu ar visiem mp3. A tu man nevari faxu nosuutaamo gludekli atvest? :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-08-18 20:17 (saite)
jaa, manaa veikalaa taadus paardod, bet es riktiigi nevaru saprast kas tas ira. a kas tas ira, fixi saki!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hellcat
2003-08-18 20:39 (saite)
tie strips ir taadas mentol plaaksniites, laikam domaati elpas atsvaidzinaashanai vai kam tamliidziigi, vispaar garshiigi :))) man nesen iznaaca nobaudiit :)) uzliek uz meeles un taas izkuust :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-08-19 19:56 (saite)
Ko tad tik ātri Eals noliec ? Country,fūzētas ģitāras nav šova????? To lasot man ir tāda pati sajūta kā tad kad Ungars stastot par Boba Dilana konci uz ko viņš bija štatos teica ka visu konci ir domajis ka labāk es tur būtu bijis ne viņš....šķībi ,greizi,bez šova utt ???? Taisinība jau ir kad reizēm saka neberiet pērles.........:):)
Un ja taisies iet uz eksperimentālo depresantu spekulantiem Radiohead tad iesaku labāk pataupīt naudu un aiziet uz veikalu pēc jebkura Early
day miners albūma .šova gan nekāda bet viņi ir karaļi .......
Brodska cigarete.Gaidam mājās.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2003-08-19 20:17 (saite)
A un vēl .Aizej uz jebkuru "Borders" grāmatu veikalu
un paskaties Augustina Confessions .Cietajos smukajos vākos.Kad biju diemžēl viss cits tur bija svarīgāks ....tagad žēl.Paskaties cik maksā.un tad jau sarunāsim .Bet par Eals kā nojaut esmu dusmīgs :) tā tik vēl trūka ka aizietu uz Flaming Lips vai Sigur ros un te līdzigus vilšanās palagus skricelētu.Jo atceries ka Latvijā varēsi tik uz Liepājas dzintaru braukt un tā jau ņem vērā ir tautas un tās populārās mūzikas diagnoze. Vispār turies un svētdien uzvelc baltu blūzi un ej uz baznīcu.Un nedomā tur palikt kas ies uz BPP končiem ? Kas dusmosies uz Latvijas valsts skumji piesnigušajām ielām un sāls sabeigtajiem apaviem ? :)
Brodska cigarete.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-08-19 22:05 (saite)
nuuuu...nesaliidzini. Eels- tas tieshaam bija leeti, ar vienu albumu sagadiishanaas deelj slaveni palika un tas ar viss. es tieshaam gandriiz aizmigu.un turklaat tas, ka biljetes bija tik leetas un klubs pustukshs - tas ar jau k-ko liecina. nu tu paklausies to muuziku, nekaa tur nav, sirdi plososhi vaardi un melodija vinjam ar vairs nesanaak.
bazniica...ak. viss laiks, kad nav jaastraadaa, paiet guljot&eedot, taapat brauciens vilcienaa katru dienu turp&atpakalj. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-08-20 15:29 (saite)
Eals draudzenīt liekas gan jau nav lēti,bet ja jau tu tik ļoti no tā visa saproti lai jau tev tiek tie sirdi plosošie teksti un melodijas citur un ar citiem māksliniekiem :) Bet ja tu tajā galā redzi Sea and cake, Barzin,American analog set vai Early day miners. aizej gan.viņi tur pa amerikas andergraundu ar 100 apmeklētājiem koncertā spēlē labu mūziku.jo mums te Eiropā viņus neredzēt. Būs man prieks par tevi.Un ko tad uz baznicu taciņa aizaugusi ?žēl gan jo tad jau viss tas laiks bez tā centra tāda vāvere ritenī iznāk.Bet ceru kas esi kareivīgi noskaņota kā vienmēr.turies. B C.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-08-20 21:16 (saite)
nunu...es vismaz grupas nosaukumu pareizi raxtu :P
\nu ieceko kaut vai *dirty girl* ieksh http://www.eelstheband.com/preview/player.php

kaa tu to nosauktu? pankroks vai country? un vaardus piem. *lone wolf* vai *all in days work*... daargi? nu bet tas jau gaumes jautaajums.gaumes.gaumes. kaa jau zini, es autoritaates biezhaak testeeju nekaa pieluudzu. :)

vaavere? nee, bez D. viss buutu pakaljaa jau sen.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-08-21 13:30 (saite)
par ee(a)ls pareizrakstību jasaka ka roze jau nebeigs smaržot ja to sauks citos vārdos īpaši jau ņemot vēra interneta paradīzi negramatikas un paviršības miiluļiem kas jasaka gan ir murgs tikai latviešu valodas skolmeisterienēm. cik zini tu tāda līdz šim nebiji? Par eels?liekot punktu jasaka ka sveša man ir šīs grupas spēlētā pasaule bet saprotu ka manai nepatikai nav sakara ar to ka eels ir viena no krāsainākajām 90 gadu grupām kas apgrozās Amerikā.Un nav tas lēti .tā vienkārši ir Amerikas noguršo studentu estetika kas nedodas rokās ar pāris albūmu noklausišanos un miegainu koncerta apmeklējumu . Par bravurīgo un neatkarīgo testētājas tēlu ? Lai lietas varētu testēt tās ir jaiepazīst un nereti lai iebrauktu pat jādievina jo savādāk testētāja poza tāda "pavirši latviska delfu" uzbraukšana un neapmierinātība ar pasauli no malas vien izskatās.Tā kā ķer prieku un beidz testēt jo atbraucot uz Latviju tas pats ikdienišķais vilciena brauciens uz darbu vien būs tikai nedēļas nogalēs eels vietā varēsi aiziet uz depo un paklausīties tādus šedevrus kā Dzelzs vilku.Tā kā ķer koncertus,dabu un mākslu Los Angelosas geti muzejā.Jo naudas smarža,nogurums un darbs būs arī Latvijā . Un pats galvenais Latvijā ir atbraucis rudens un viss notiek. tas ir lapas jau krīt.Un vispār brauc atpakaļ jo mums te Latvija kā zini tādu cilvēku kā tu nav daudz.un ja tev Amerika dara pāri mēs taču viņai to nepiedosim :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?