mis_california ([info]mis_california) rakstīja,
@ 2003-08-18 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
yo
nava daudz laika raxtiit, kaa vienmeer.
lieta taada, ka EELS reaali nerullee. neko neesat nokaveejushi, neejot uz konci, buutu pat kauns taadus uz Latviju aicinaat. nekaada skata, nekaada shova, tizlas kustiibas, truli jocinji, 80-o gadu smagaa roka piesitiens visaam dziesmaam koncertvarianta, gjitaarzaagjis vai zin; + tiiri vai kaa taadaa country koncertaa jutos. albumu klausoties ir drusku labaak, bet protams protams, nekas nav taads kaa Beautiful freak, no kura vinji nodziedaaja 1 dziesmu, izkarikjeetu liidz nepaziishanai.
kas veel?

loti saak gribeeties maajaas, tas luuk veel.

un ja jums kaadam vajag kaadus CD playerus, tad raxtiet, es jums nopirkshu. te ir baigi leetie. Sony var dabuut par 50$ (bez MP3 navorotiem, es nopirku AR- apm.70); a visaadi NEfirmas ir saakot no 15. nu vispaar elektronika te baigi leetaa, apm uz pusi leetaak kaa LV, tikai nekaadus lielus probambasus negribaas vest.

nu cau, dzimtene. shnjuk shnjuk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-08-20 15:29 (saite)
Eals draudzenīt liekas gan jau nav lēti,bet ja jau tu tik ļoti no tā visa saproti lai jau tev tiek tie sirdi plosošie teksti un melodijas citur un ar citiem māksliniekiem :) Bet ja tu tajā galā redzi Sea and cake, Barzin,American analog set vai Early day miners. aizej gan.viņi tur pa amerikas andergraundu ar 100 apmeklētājiem koncertā spēlē labu mūziku.jo mums te Eiropā viņus neredzēt. Būs man prieks par tevi.Un ko tad uz baznicu taciņa aizaugusi ?žēl gan jo tad jau viss tas laiks bez tā centra tāda vāvere ritenī iznāk.Bet ceru kas esi kareivīgi noskaņota kā vienmēr.turies. B C.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mis_california
2003-08-20 21:16 (saite)
nunu...es vismaz grupas nosaukumu pareizi raxtu :P
\nu ieceko kaut vai *dirty girl* ieksh http://www.eelstheband.com/preview/player.php

kaa tu to nosauktu? pankroks vai country? un vaardus piem. *lone wolf* vai *all in days work*... daargi? nu bet tas jau gaumes jautaajums.gaumes.gaumes. kaa jau zini, es autoritaates biezhaak testeeju nekaa pieluudzu. :)

vaavere? nee, bez D. viss buutu pakaljaa jau sen.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?