([info]mirdzums) rakstīja,
@ 2013-12-03 19:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Piededzis piparkūku cukurs. Rūgtā smaka.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2013-12-03 21:39 (saite)
es kausēju sakumā uz palielas/vidējas uguns, tad uz mazākas, tad, kad viss tāds karsts un drīz būs pamaz kas kam kust, tad pavisam maziņu. ļaut izkust pašiem pēdējiem var jau bez uguns, bet es tomēŗ turēju uz mikrouguns, kamēr pēdējie izkusa un tad uzreiz ņēmu nost, lēju ūdeni un tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-12-03 21:41 (saite)
btw jā, forumos bija rakstīts, ka kkas tāds var notikt, ka sadeg pielejot ūdeni, jo turpina gatavoties. cik silts bija ūdens, ko Tu lēji?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mirdzums
2013-12-03 22:41 (saite)
Laikam nepietiekami silts. Auksts nebija, bet noteikti arī nebija cukura temperatūrā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-12-03 22:43 (saite)
nē nu nez vai tajā vaina. pāŗdega viņš, jo arī pēc ūdens pieliešanas turpināja gatavoties. siltāks ūdens nez vai to būtu apturējis. es parasti leju karstu, bet ne verdošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?