302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
Ja Tevis minētie apgalvojumi par Bahu un "tikumību" tiešām būtu fakti, tikpat neatkarīgi no indivīda uzskatiem, kultūrvides, vēsturiskā perioda utt., tādā pašā mērā, kā "ķermeņi uz Zemes krīt ar ātrumu 9.8067 m/s2" ir fakts, tad jā, es tiešām aizvērtos un ar sarauktu pieri aizdomātos par to, kā gan fizika mūsu šībrīža izpratnē varētu inkorporēt šādas parādības.

Un IQ? Tiešām? Mans IQ ir 152 pēc WAIS-IV skalas (FSIQ mērs, 2011. g. pie sertificēta speciālista UK), Š. Kerola un citu scientistu-materiālistu IQ vērtības es nezinu, taču nekas neliecina, ka viņi piederētu intelektuāli "apdalītai" publikas daļai. Es neapgalvoju, ka intelekts pats par sevi (t.i., bez iegūtas kompetences attiecīgajās jomās) noteikti korelē ar tādu vai citādu pasaules redzējumu, un iesaku arī Tev paturēt pie sevis savas piezīmes par intelekta punduriem, jo neko tādu neizdodas novērot. Tas, ko es apgalvoju, ir tikai tas, ka materiālisms pagaidām precīzi sakrīt ar empīriku (viss novērotais ir aprakstāms ar vienām un tām pašām fizikālajām "taburetēm"). Ja tas kādā brīdī sāks nesakrist ar jauniem novērojumiem, es labprāt atgriezīšos pie šīs tēmas un revidēšu savus uzskatus.

Kas attiecas uz Platonu, tad viņam nav nekāda sakara ar white power. Es tikai novēroju, ka, pēc Tavām domām, "ārprātīgajiem un idiotiem" (un, protams, "deģenerātiem", lai ko tas vispāri nenozīmētu) nepieder faktiski tikai tie, kuru uzskati ļoti cieši sakrīt ar Taviem personīgajiem. Correct me if I'm wrong.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?