imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2011-06-24 16:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izdomāju zaptes keksam pievienot marcipānu. Kamēr meklēju kā to pareizi padarīt mīkstāku, lai mīkla nebūtu pikuču, tikmēr tā marcipāna apjoms lēnām rūk :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guru
2011-06-24 19:30 (saite)
es taisīju marcipāna mafinus un mīklā ar lēnāko miksera režīmu marcipāna masu iejaucu. Bet liku katrā mafina formītē arī marcipāna bumbiņas atsevišķi. Izcepās un nemaz nevarēja just, ka marcipāna bumbiņas atsevišķi liktas. Viss sanāca ļoti marcipānīgs un vienmērīgs :)
Bet man nupat, vēl pirms likšanas ledusskapī, krietni saruka paštaisītā saldējuma masa. Bet pareizi ir, kārtīgai pavārei viss vairākkārt ir jānogaršo :)
Priecīgus un garšīgus Jāņus ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2011-06-24 19:51 (saite)
ņammm, tev arī priecīgus un garšīgus :)!
Es tādas kā plēksnītes iemetu mīklā - nu ciemos redzēs, kā būs iznācis.Mīklu garšojot likās, ka moš vairāk varēja būt, bet grūti noteikt, jo oriģināli tas ir zaptes kekss un šim zemeņu zapte klāt. Tad nu pilīti mandeļu eļļas pieliku, kopā cerams, ka būs marcipānīgi zaptīga :)|!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?