barbala ([info]barbala) rakstīja,
es taisu apmēram tā: 3 olas+ 3 ēd. kar. cukura, pustējkarote sāls- visu sakuļ, līdz cukurs izkusis, tad ber miltus, apmēram 3 ēd kar, līdz kamēr bezjēdzīgi biezs, tad pielej apt 250 gr piena, iekuļ, tad atkal miltus, līdz kamēr ļoti biezs, atkal 250 gr piena. Tad skatās, kāds apjoms vēl vajadzīgs, ja pareizā izmēra mīklas bļoda nav pilna, tad piebiezina ar miltiem vai pastiepj pēcāk ar pienu. Mīklu kādas 20 min liek mierā, tad apskatās, kāda konsistence: jābūt kā dzeramajam jogurtam. Pirmo pankūku notestē, kā trūkst, ja pārāk cieta, tad pastiepj ar pienu/ūdeni, ja pārāk škidra- iemilto. Var arī ietecināt mazliet eļļas mīklā, iekuļot ar mikseri. Man liekas, ka visa fiška ir labā sakulšanā. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?