imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2010-12-10 12:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:brux

Nav ko noliegt. visa ir patiesība. arī droši vien ta, ko es vēl neesmu piedzīvojusi, bet mīļie tā te nu reiz ir gan, jā.. ja ne caur pašiem to izjust, tad tu simtiem un tūkstošiem iedomājies esam tādus ikdienā tos, kurus redzi. lai arī, protams nav jauki veidot priekšstatus. Bet tas ir tas stāsts par tām sejām... un par noteikumiem - to es tikko pati piedzīvoju. Nu variāk par dokumentiem, iesniedz to (un ne vairāk ne mazāk to), ko notevis prasa un pārējo lai veic kāda mistiska Roka Luksemburgā, kas par Tevi parūpējas :).

Šeit: Gribat zināt, kā ir tai Briselē...? Kā ķīselī!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]comtesse
2010-12-11 23:06 (saite)
Izklausās baisi.

daudz kas liekas ļoti loģiski

bet ceru, ka ar Jums tā nav :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2010-12-12 18:29 (saite)
Nu zini kā, mums tas nav tik mizerabli, kā tas tur uzrakstīts, bet pēc sajūtām, ko eirokvartāls sniedz brīvdienās (tuvu vakuumam, pilnīgi bezpersonisks tukšums) un es iedomājos, ja mēs tur dzīvotu vai kāds no mums te būtu viens - zini aiziet pa to taku, kad tu tērē lielu naudu visādiem sūdiem un paliec par tādu šeldonveidīgu, tikai sausiņu = pie tādiem nosacījumiem man liekas te tas tas nav grūti.
No otras puses lasot kaut kā uztver to, ka tiešām uz daudziem cilvēkiem paskatoties sabiedriskajā transportā rodas sajūtas, ka tie varētu būt tie, par kuriem to raksta. Un vēl - neviens no mums nav klasiskais eirobirokrāts ar galvu reibinošiem cipariem kontā, kad smadzene iet ķīselī un pa dienu tavs lielākais prieks ir pārbīdīt papīrus. Tapēc man prieks, ka mūsu darbs nav no... līdz..., bet ir visādas papildus iešanas un darīšanas,nu ko priekšnieks liek, bet tas nav sauss darbs, bet kautkas inčīgs, sevis izlītošanās etc. Bet atsēdēt Briselē 25 gadus lai aizejot pensijā vai neilgi pirms tam lidotu ar helikoteri uz villu Spānijā - nu kas tā par dzīvi???? (ir dzirdēts gadījums... )
Man vispār šī nedēļa laikam aizgāja Briseles mīlestības zīmē,kur šis raksts ir viens no pieturpunktiem, un par ko man ir padomā viens atsevišks pousts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?