imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2010-11-16 16:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mjam, papildus izaicinājums ar telefona iegādi ir tāds, ka ja tu piem. redzi tādu telefonu ražotāja mājaslapā, teiksim lv valodā un izskatas, ka modelis varētu būt visnotaļ populārs, te tirgus nezkapēc viņiem liekas tik mazs un specifisks, ka to ko tev gribas, īsti dabūt laikam tā vienkārši nevar. Vispār tirgus (nevis kā tirguslaukums, protams, bet kā joma) te spocīgs. It kā Beļģijā ir tik daudz un dažāda publika, bet piedāvājums nu zin man liekas brīžiem, ka toč Zilupē krutāks.
Bet es vēl neesmu tikusi līdz tam, ko īsti man konkrēti gribas. Zinu to, ka man vajag, lai es varu turpināt pa vakariem klusā nodabā spert internetu no restūzīša (wlan), lai tas kāds mūsdienīgs touchscreen.. forši jau būtu, ja tā būtu Nokia. Man itkā iepatikās Nokia 5230, bet cik noprotu man vēlamo funkciju tā nenodrošina. Samsung i5800, bet lasu tagad ko par to vispār saka..
Apstāstiet man atpalikušajai no jauno burtiņu salikumu iespējām, kuri burtiņi nodrošina to, ko man vajag? Ti pieslēgšanos nevainīgiem un neaizsargātiem bezvadu tīkliem, piem. Mēdzu izmantot arī gprs, ja neviens nedod man n.n.b.t.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citronz
2010-11-17 12:24 (saite)
Nu man ir Nokia X6 ar Tevis pieminētajiem faktoriem- Nokia, touchscreen, wlan iespējas. Lietoju kādu pusgadu un nesūdzos. Bieži izmantoju netu- parocīgi, vēl, protams, klausos mūziku, reizēm pat izmantoju kameru, kvalitāte kā vidējam ziepītim :D Patīka ka 16GB cietais, līdz ar to var video ielādēt un skatīties garos pārbraucienos uc.
Paskaties šeit: http://www.nokia.lv/meklet-izstradajumus/visi-talruni/nokia-x6-16-gb

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?