imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2009-11-15 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:brux

saimnieciiba
1)ir atgriezusies vèlme turpinàt màjas iekàrtoshanu - ieràmèju dàvàtos màkslas darbus , tie vèl jànovieto iederiigàkajàs vietàs:). 5dien iegàdàjos Ziemassvètku kaktusu un Ziemassvètku zvaigzni - tagad virtuve kautkà màjiigàka kljuva.
Derètu sanjemties un iegàdàt galdu, krèslus virtuvei. Pagaidàm aizkari man ir lielà miikla - nav skaidras viizijas, ko gribètu redzèt piekàrtus pie logiem, pagaidàm tikai pie virtuves. Un kautkà uz zaljumaugiem uznàca luste!
2)Tagad jums tur iet tà uzlimishu akcija Rimi uz Pyrex traukiem. Cik oktobri paskatijos uz to lapeli, visi trauki tika lèsti maksàjam ap 20+ Lvl, atljaushos atzimet, ka vismaz vienu no piilèm pati personigi sheit pirku pa 12,60eur, kas ir zem 10lvl un nesen centrà, ne pashà lètàkajà veicii maniiju vairàkas variàcijas shiem traukiem(litraazhas, formas)un shkjiet,pat dàrgàkais nemaksàja vairàk par 16eur. Man liekas no Rimi puses ljoti nezolidi ta melot patèrètàjam par preces vèrtiibu!
3)shodien atklàju kreklu/bluuzhu gludinashanas triku, kuru droshvien jus jau zinàjàt - sàkt ar rokàmt,tad muguru un tad tikai priekshu, lai tà nav jàpàrgludina briidii, kad viss pabeigts;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]udensroze
2009-11-15 22:41 (saite)
rimi stasta par kadu cenu tos traukus var nopirkt LV, nevis Eiropaa, manupraat

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2009-11-16 18:01 (saite)
fakts, es tik juus informeju:) bet tik un ta divaina sajuuta, zinot ari to, ko sonne saka, taa jau ir - cenas kautkada mera nosaka tirgus lielums, bet es tik domaju - diez kapec tad apgjeerbu kjeedeem kaaa zara(ari zara home,kur ir ari trauki), mango, sepala, h&m ir samerigas cenas visam valstim - nu kad paskatas uz cenu lapas, tur ir visam attiecigi lidzigi. Nu labi, tiklidz ir akcija ar domu "peerc pie mums viraak kaa tev vajag" tur laikam nv jeegas iespringt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hessin
2009-11-15 23:31 (saite)
nu pēc akcijas beigām var redzēt, pa kādām cenām tirgo neizakcijotos traukus, un tās cenas nav tik lielas kā akcijas laikā,
tā kā daudziem jau sen zināms par to "vērtību".
Tāpēc saprātīgāk ir ņemt tikai tos traukus, kas ir par velti, un, protams, nepirkt kaut kādus mēslus, kad līdz nākamajai uzlīmītei santīmi trūkst (bet ir tik daudz cilvēku, kas tā dara!)

par Latvijas / Eiropas uzcenojumu .. nu Latvijā bieži vien uzcenojums ir liels, nevis tāpēc, ka transporta izmaksas, bet tāpēc, ka pārdevējs/starpnieks uzskata, ka viņam pienākas (liela māja, džips utt)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sonne
2009-11-16 08:43 (saite)
netikai - bet arī būtisks aspeksts ir niecīgais tirgus.
respektīvi, lai darbotos ar mazu maržu ir vajadzīgs ļoti liels apjoms, kas ir iespējams lielās vastīs, bet ne LV.

jo ir acīmredzami, ka ķīnieši ir gatavi iedot x cenu par 10 konteineriem, un vismaz 1,5x par 5 paletēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2009-11-16 10:32 (saite)
jes, bet rimi šīs akcijas ir un daudz citu preču tiek iepirktas visām 3 Baltijas valstīm reizē, tā kā tik maziņš kopā tas nemaz nav. un tas nemaina faktu, ka cenas tiek uzpūstas, un pēc akcijas to pašu var nopirkt par normālām cenām, ne akcijas laikā uzpūstajām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?