imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2006-07-02 21:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
draugi, galerijas uc.
bieži ir tā, ka tad, kad man ir bijusi nu reāli reāla nedēļas nogale, kā piemēram šī pati, un arī pēc piedz.sac. utt., man tās draugu galerijas liekas laika izšķērdēšana skatoties - īpaši tās galerijas, kur cilvēki saliek bildes, nu tādas, kur viena no otras atšķiras ar bildes asumu vai kādu suni kadrā vai nekadrā..nu jūs mani sapratāt. Nē, es nerunāju par nevienu konkrēti šobrīd. Vienkārši - that`s my opinion, no offence..tādos brīžos es sāku domāt, ka jāķeras reiz pie draugu "ravēšanas".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]delvira
2006-07-02 21:26 (saite)
Tu taču neesi arī silentwings? Viņai tur tāds vēl paskarbāks viedoklis tieši par šo pašu tēmu:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2006-07-02 21:41 (saite)
nē, nēesmu gan :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guru
2006-07-02 23:11 (saite)
njā, par šo tēmu mums tāds joks Jāņos pa pludmali staigājot... Es pie akmeņa, es pie akmeņa ar Annu, es pie akmeņa ar Jāni, es ar Jāni un Annu, Jānis un Anna bez manis... der pasmieties pat par draugu jocīgiem izgājieniem cenšoties pēc iespējas skaistāk iepōzēt :P

(Atbildēt uz šo)


[info]edite_i
2006-07-07 23:01 (saite)
Es jau pashaa saakumaa pie shiis domas nonaacu, kad biju pielinkojusi paaris pusaudzu draugu radinjus un peekshji manu draugu galerijas bija pilnas ar pusplikaam meiteneem un visaadiem multenju kjeemiem. Nu galiigs sviests. Noblokjeeju visus un cauri.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?