imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2006-05-19 00:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
;)
ir 0.35, radio skan viena no "mūsu dziesmām", pie kam kad tas viss aizsākās un dāmas čaloja par to cik tas viss ir skaisti :))..bet es atceros, to reizīti, kad mēs no Hamleta aizgājām uz Studentu klubu, dancājām ar Mīļo, guru un babinju..un tad mēs braucām mājās, es laikam paliku pie Ivetiņas pa nakti, kautkas tur bija ka ilgi nenāca tramvajs laikam...varbūt arī nāca..es tik atceros, ka viņš piezvanīja pēc mirklīša un teica - palūkojies debesīs, tās ir tik zilas un daudz zvaigžņu. Wiii :)))!!!!
Un tagad ir skaisti, es te sēžu, laiku pa laikam drukāju savas dilemmas (krieviski Kissindzers ir nebaudāms, vismaz ne pussagurumā, man, kas ļoti reti lasa krieviski). Vismaz viena nodaļa jāizspiež un tad drīkstēs iet gulēt, tad būs sajūta, ka diena galīgi nav bijusi aizlaista vējā..
K-gan, ja runā tādās kategorijās, ka dzīve ir viss izņemot tie aaasoliiigie rakstudarbi , tad es varu pastāstīt, ka mēs bijām šodien uz IceAge2. Labs. Tiešām dikti sirsnīgi labs :))))!!!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]comtesse
2006-05-19 00:49 (saite)
;DDD Kisindžers arī latviešu valodā ir nebaudāms, bet vieglāk. Kāpēc nejautāji - būtu iedevusi grāmatu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2006-05-19 01:08 (saite)
Hmm man vajag nevis Diplomātiju bet Does America need foreign policy? un tā latviski nav diemžēl izdota !Tikai krieviski vēl ir, un tas ir tajos Tavos materiālos no kuriem es veidoju to ref. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guru
2006-05-19 09:53 (saite)
es arī atceros to vakaru un ļoti labi atceros to dienu... ai, kā man patika :)

vakar tavam mīļajam jau teicu, ka to Kisindžeru angļu valodā var paņemt LU soc.fak. uz laikam kādām 4 dienām. tiešām baigi labā, bet grāmatnīcās nevar nopirkt :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]minchux
2006-05-19 10:15 (saite)
juu , par kissiju, es jau saaku ar Ivetinju sarunas(lu studenti tikai varot njemt!).Vakar kaa reizi taa graamata bija statusaa "savaakts liidz 18.052006".Maniis kaa vinjai buus gaajis(tur baigaai chakars ar to elektronisko regjistreeshanos un taa), varbuut dabuushu ar` :D!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guru
2006-05-19 12:00 (saite)
a es viņu vakar tieši nodevu, tad jau tu tagad varēsi paņemt. man arī Dancītis LU mācās, tāpēc varēju dabūt. a kas par elektronisko reģistrēšanos? vnk LU studentam jāaiziet uz bibleni un jāpaņem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?