imagine ([info]minchux) rakstīja,
@ 2006-04-27 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Turpinot trekno, garšīgo lietu tēmu šodien
1) Vai jūs esat mēģinājuši to mikroviļņu popkornu sagatavot cepeškrāsnī?Izdevās? Es agad ieliku uz kādu 6-7
"ātrumu", manīs vai tur kas sprāgs vai nesprāgs..
2) Protams, ka ja tēja ar pienu un medu, tad tā, bet nu nenoliedzami, no vakardienas pāri palikušais saldais krējums pie stipri noturētas tējas karstā ūdenī, iet labāk klāt ;)!
Diez smadzeņošana arī taukus sašķeļ? Bet laikam ka ne, jo tad man nerastos tāds jautājums:P
Upd: - tie popkorni ir uzpūtušies, tagad lai atdziest paka..stāvēja uz 6-7karstumu apmēram 5-10min krāsnī, kas pirms tam bija uzkarsēta ~4.karstumā..vēl sekos novērtējums, vai ir gatavi visi un vai vispār ēdami(nav pārcepušies iekšā)
Upd2: - nezin,atvēru, tur tāda dīvaina smaka bija iekšā, ka man pat tos nesprāgušos kukurūzas graudus negribējās saglabāt, lai atvērtā veidā uz pannas sagatavotu. Moš ilgāk vajadzēja turēt?Nu īsāk sakot eksperiments nesanāca!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]efix
2006-04-27 13:09 (saite)
nu es parasti cepu uz 3,5 un pie 0,5 jau parasti sleedzu laukaa.

cepu uz 1500W laikam vai kaa tur taa jauda. tad uzmaniigi klausos, kad sprakshkjeeshana ir apmeeram ik peec divaam sekundeem tad sleedzu laukaa, un tad nogatavojushies skaisti, gandrriiz visi saspraagushi, bet nav piedegushi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lux_y
2006-04-27 13:13 (saite)
Popkorna speciaalists

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]efix
2006-04-27 13:26 (saite)
eksperts, juu nou.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]minchux
2006-04-27 13:15 (saite)
bet Tu jau cepi mikrenee, vai ne? Es cepu PARASTAJĀ CEPEŠKRĀSNĪ!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]efix
2006-04-27 13:26 (saite)
aaa :D nepamaniiju. tad nezinu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?