06 December 2022 @ 01:28 pm
Baigā svētku diena.  
Mums vakar ar R bija vēlviens strīds par to, ka mēs nesocializējamies. Fine, jā man patiktu ja būtu daudz forshi draugi apkārt, kuriem patīk Jēzus un daba un seasonal candles, ar ko socializēties, bet man nav un es negribu iet socializēties ar random paziņām that don't appreciate my depressing humor and are actual perfect humans. Es labprāt audzinātu S kā Hannah no tā seriāla, jo ja reiz viņs ir piedzimis antisociālai eksistenciālistei, tad that is his throwness and it cannot be helped. I guess these are the sort of things you need to discuss / match before having babies. :')

Bet es varu iedomāties, ka R ir grūti. Es esmu nākusi no Latvijas vides, un disfunkcionālas ģimenes, kur savrupība, garlaicība un beziebildumu stumšana is very fabric of existence. Kamēr viņš ir nācis no Meksikas, kur ģimene, svētki un kopā būšana ir only true religion.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on December 6th, 2022 - 05:38 pm
again though, viņam ir plāns, kā to socializēšanos uzrīkot? vai arī viņš sagaida no tevis, ka tu visu uzrīkosi, savāksi cilvēkus un tad ar šiem bezrūpīgi tusēsi un jums būs bezgalīgs fun fun fun?

jo ja viņš ir visu saplānojis, ir gatavs pasākums, kurā tev vnk jābūt un jāpiedalās, tad jā, saprotami, ka viņš varētu uzpūsties, ja Tu teiktu, ka negribi piedalīties.

bet ja no tevis tiek sagaidīts namamātes, draugu ieguvējas un viesu aicinātājas un izklaidētājas loma, tad pffff, kāds nav izpildījis mājasdarbu, gaudot par to, ka nav socializēšanās ir viegli, lai sarīko visu un būs.

tu neesi viņa izklaide.

kā pati teici - kamēr viņš ir nācis no Meksikas, kur ģimene, svētki un kopā būšana ir only true religion, Es esmu nākusi no Latvijas vides, un disfunkcionālas ģimenes, kur savrupība, garlaicība un beziebildumu stumšana is very fabric of existence, and that is a legit human condition un tava daba/raksturs, ja viņš sagaida, ka tu pēkšņi būsi kkas cits, nekā tu esi, tad viņam jātiek galā ar savam iedomām un ilūzījam un ekspektācijam attiecībās sākumā, nevis jālečī tev virsū, ka viņam trūkst izklaižu. kamon, cik viņam gadu, nav tak zīdainis
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 9th, 2022 - 05:06 pm
Well to be fair, vinjsh vnk pasuudzeejaas ka juutas taa, nevis ka taa ir mana vaina. I just think that if he's not happy with being bored with me at home then i am not enough for him and then that's that.
Which basically has been the case as last few months have been neverending childcare/moving/fixing flat and working. And whereas i am a bit of a masochist that never complains, i think it's taking a toll on him.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on December 9th, 2022 - 07:22 pm
Nu jā, man ir gŗūti to komentēt, jo es kā pilnīgi pašsaprotamu uztveru, ka pirmie gadi ir šausmīgi, garlaicīgi, nāvējoši un drausmīgi (un tāpēc man arī vairāk par vienu bērnu nebūs :D), bet ka tam vnk jātiek cauri. Tāpēc man varbūt ir grūti tā iejūtīgi pret to izturēties, jo tā dabiski, pirmā reakcija ir, a ko tad cilvēks gaidīja, ka būs fanfāras un ballītes, nevis kakas, vēmekļi un pelēkā šausminošā, garlaicīgā ikdiena :D? Bet nē nu protams, tā ar prātu jau saprotams, ka ja ir garlaicīgi, kam tad citam tad sūdzēsies, ja ne Tev. Bet žēl, ka dēļ tā Tev tagad sanāk justies slikti par sevi un sajusties kā not enough...


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 10th, 2022 - 03:59 pm
I think it's just an inevitable frustration when someone is always exhausted and doesn't get to do anything for themselves.. Because we struggle with money and have no family support so it's been tough. If anything var jau buut ka ir veseliigaak izstaastiit savus frustrations nevis ka aman visu apspiest un turpinaat tikt stumt trejdevinjaa gruutumaa.

Bet jaa, es arii to jau sagaidiiju par pashsaprotamu, taapeec mani notrigeroja, ka R sagaidiija fanfaaras ja jau suudzaas. I guess men are just not used to hard emotional work like women are.
(Reply) (Parent) (Link)
Snorke[info]snorke on December 6th, 2022 - 09:20 pm
"mes nesocializejamies" "kaadas ir tavas idejas, ka mes varetu socializeties" tu tak neesi vina mamma
(Reply) (Link)
iokaste[info]iokaste on December 7th, 2022 - 12:29 am
Varbūt jums jābrauc uz Meksiku vai USA meksikāņu rajoniem. Sīkajam toč būs veselīgāk kā ar pelējumu. Kas jums ko zaudēt, ne jau dzimteni un sabiedrību vai īpašumus.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 9th, 2022 - 05:08 pm
There's the beach life dream.. Always.
(Reply) (Parent) (Link)