J. S. Badger ([info]217) wrote on December 6th, 2022 at 05:38 pm
again though, viņam ir plāns, kā to socializēšanos uzrīkot? vai arī viņš sagaida no tevis, ka tu visu uzrīkosi, savāksi cilvēkus un tad ar šiem bezrūpīgi tusēsi un jums būs bezgalīgs fun fun fun?

jo ja viņš ir visu saplānojis, ir gatavs pasākums, kurā tev vnk jābūt un jāpiedalās, tad jā, saprotami, ka viņš varētu uzpūsties, ja Tu teiktu, ka negribi piedalīties.

bet ja no tevis tiek sagaidīts namamātes, draugu ieguvējas un viesu aicinātājas un izklaidētājas loma, tad pffff, kāds nav izpildījis mājasdarbu, gaudot par to, ka nav socializēšanās ir viegli, lai sarīko visu un būs.

tu neesi viņa izklaide.

kā pati teici - kamēr viņš ir nācis no Meksikas, kur ģimene, svētki un kopā būšana ir only true religion, Es esmu nākusi no Latvijas vides, un disfunkcionālas ģimenes, kur savrupība, garlaicība un beziebildumu stumšana is very fabric of existence, and that is a legit human condition un tava daba/raksturs, ja viņš sagaida, ka tu pēkšņi būsi kkas cits, nekā tu esi, tad viņam jātiek galā ar savam iedomām un ilūzījam un ekspektācijam attiecībās sākumā, nevis jālečī tev virsū, ka viņam trūkst izklaižu. kamon, cik viņam gadu, nav tak zīdainis
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: