06 May 2022 @ 08:24 pm
 
Ok.. ir atbraukusi R mamma. Uz mēnesi. This is going to be hard.

Viņa ir jauka tantiņa of course, tikai ar labiem nolūkiem.. bet es laikam pārvērtēju savus pacietības mērus. That said man nemaz nebija dota izvēle viņas palikšanas ilgumā, jo R vienkārši vienu dienu paziņoja, ka viņa lūk nopirkusi biļeti uz mēnesi.

Anyways. Ir astoņi vakarā. Noliku S gulēt, atnāku uz dzīvojamo istabu, viņa ir uzlikusi kaut kādu romantisko balāžu popūriju uz televizora, sēž ar R uz dīvāna un lāpa kaut kādu pārvalku. Vakar viņa ar mums skatījās filmu līdz 11! vakarā un es biju pirmā, kas nolūza un aizgāja gulēt ar S. Although R man baigi stāstīja ka viņa iet gulēt 6 un ceļas 4 no rīta.. es gaidīju vienmēr gatavas brokastis un brīvus vakarus ar R.

Tagad man ir tāda sajūta, ka būšu R pazaudējusi uz mēnesi, un mans vienīgais mazais draudziņš būs S.

Plus vēl viņa visur atstāj gaismas, tā it kā enerģijas cenas nebūtu kāpušas (šomēness, lai arī samazinājām patēriņu par pusi, tikuntā 220 paundi!), ēst taisa mazas porcijas, un vispār nerunā angliski.

Ok viņa man atveda dāvanās kleitas, kurpes un aprocītes, un uztaisīja foršu foto albūmiņu ar S bildītēm. Bet veselu mēnesi sēdēt vēlu vakarā uz dīvāna manā spot!

Un kas vispār būs kad R ies uz darbu un atstās mūs divatā! Ugh. Es vienkārši visu laiku uķināšos ar S, un kopā ar viņu čučēšu pa dienu.

Man ļoti nepatīk, ka cilvēki izdara neapdomīgas izvēles. Atbraukt uz veselu mēnesi, zinot, ka visvairāk laika viņai būs jāpavada ar mani, kas nerunā spāniski, es domāju ir nesmalkjūtīgi. It sevišķi, jo viņa īpaši nav ieinteresēta S.

Protams, es jūtos slikti šādi viņu/situāciju disojot. Bet pasakiet vai tas ir normāli ka dzīvesbiedra māte iedomājas veselu mēnesi sēdēt manā dīvāna spot ar mani nerunājot!

Plus man rīt ir pirmā darba diena, kas man liek justies vēl bēdīgāk un vientuļāk. I wish I could drink a big glass of red wine to spite all this.
 
 
( Post a new comment )
putns[info]dumshputns on May 6th, 2022 - 11:41 pm
Pff, diezkas nav. It īpaši, jo atsāc darbu. Viņa pieskatīs S, kamēr esi darbā?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 6th, 2022 - 11:52 pm
Nē, man tik dažas ease-in dieniņas šomēnes, uz pusslodzi atsākšu tik Jūlijā. Bet pat tas manai izlepušajai, no bebīša atkarīgajai šķiet par daudz :'(

Es S atstātu tikai ar R vai savu mammu pagaidām.

Ehh..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
putns[info]dumshputns on May 7th, 2022 - 04:17 pm
Nu klau, es, man šķiet, vispār pirmo dienu pavadīju bez mazā, kad viņam jau bija gads! Tāda privilēģija, kā tagad saprotu. Bet par mammu - nu, baigā iespēja novērot R attiecību dinamiku, tā tomēr var daudz ietekmēt jūsu attiecību dinamikā. Varbūt var atstāt mammu ar mazo vakarā un iziet abiem uz kino, kaut vai. Gribētos jau domāt, ka kāds labums no šī grūtā laika arī būs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 8th, 2022 - 12:46 pm
Ir jau OK, es tikai dramatizeeju. Vinja ir ljoti jauka un neko sliktu nedara. Man tikai taa jau gruuti ar siiko vienai visu dienu njemties, un tad veel papildus spiediens/sajuuta ka vinja kaut ka ajaaizklaidee vai jaauznjem kaa cieminjsh. Bet viss ir labi. Un jaa, es tagad redzu kur R dahzaadas rakstura ieziimes radushaas! :)
(Reply) (Parent) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on May 7th, 2022 - 10:58 am
Ja nav kopīgas valodas, bet ir kopīgi asinsradinieki, kopīgu valodu meklēt ir abu pušu atbildība. Jo tas, cik veiksmīgi veidosies vecvecāku attiecības ar tavu bērnu ir tava atbildība un patīk tas vai nepatīk, radniecība ir uz mūžu un tevis pašas interesēs ir nenocirst šo iespēju jau saknē. Ir vecvecāki, kas nemāk zīdaiņus un tas ir o.k. mana vīramāte zīdaiņus neņēma rokās, jo no viņiem baidījās un viņai sāpēja mugura. lielu daļu no ierakstā minētajām problēmām var atrisināt ar cieņpilnu sarunu. Viņa varbūt nevis tevi ļaunprātīgi kaitina, bet nezin, ka tā konkrētā vieta ir tavējā, varbūt viņu biedē iešana kaut kur svešā valstī svešā pilsētā nezinot valodu un tv ir vienīgais kā nosist laiku. Ja tu vēlies brokastis, kādā vakarā palūdz lai viņa tās uztaisa, gan jau viņa māk ko tādu, ko tu ēd. Varbūt viņa nejūtas ērti saimniekot svešā virtuvē zem nosodošiem skatieniem. Tā gultasveļas lāpīšana ir normāls mīlestības darbs tās paaudzes cilvēkiem, kas gultasveļu nevarēja nomainīt ja apnika vai neliels defekts, varbūt viņai mamma vai vīramāte to darīja un tas ļoti palīdzēja vai tieši otrādi - tas būtu bijis ļoti novērtēts un vajadzīgs žests.
Varbūt ir vērts ar viņu kopā vairākas reizes aiziet ar mazuli uz parku un tad var kādu reizi palūgt lai viņa ar ratiņiem un tu pati nedaudz paguli vai vienkārši atpūsties. Varbūt viņa labprāt savam mazbērnam ko noadītu vai uztamborētu, bet viņai nav līdzi piederumu. Varbūt viņa labprāt izmazgātu un izgludinātu mazuļa drēbes
Grūti jau ir veselu mēnesi, bet pateicoties viņai tev ir R
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 8th, 2022 - 12:47 pm
Jaa viss ir labi, es to visu saprotu un apzinos, vienkaarhsi gribeejaas pabesiities par rutiinas mainju is all. Es esmu konservatiivs introverts, taapeec paarmainjas un jauni cilveeki mani nogurdina izsit no liidzsvara :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on May 8th, 2022 - 03:00 pm
Tas jau saprotams. Varbūt vienkārša izrunāšanās var tev ta mēneša laikā iedot kādu randiņu ar otru pusi vai atvieglot mājas soli
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 8th, 2022 - 09:02 pm
Shodien izraadiijaas, ka vinja ir salauzusi celjojuma laikaa rokai plaukstaa kaadu kaulinju un buus jaaneesaa splint, taa ka man tagad buus veel viens apruupeejamais, un maajas solis noteikti netiks atvieglots... Bet gan jau buus OK, es esmu pacietiibas karaliene un mieriiga saticiiba liidzdziivoshanaa, pat ja man mentaali jaaciesh, ir mans forte.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]formica on May 7th, 2022 - 04:05 pm
-beernam vajag vecvecaakus
-retaa iespeeja iemaaciities kaut paaris vaardus citaa valodaa ir jaaizmanto, nevis jaanonicina
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on May 8th, 2022 - 12:47 pm
Taa ir.
(Reply) (Parent) (Link)