10 February 2022 @ 08:35 am
 
Aaargh! Kā mani trigero un sanikno, kad es atkal un atkal redzu kaut kādus rakstus, kur totāli lohi cīnās par LGBT 'tiesībām' skolās. For fucking fucks sakes lohi - skolēniem , it sevišķi mazākajiem bērniem, vispār nevajag domāt par seksualitāti, as it is grossly age inappropriate, what the actual fuck. There is a reason why they rate movies, music and such, dēļ seksualitātes - nieviens sakarīgs cilvēks negrib bērniem bāzt sejā seksualitāti. It is satanic and yucky and gross. So atšujaties un krataties ellē visi pesteļi un ellešķīgie grēka farizeji. Šādi ievainot bērnus ir pats skaudrākais pasaulē lohi pizģec.
 
 
( Post a new comment )
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 11:47 am
Tas, ka daži bērni tik agri domā par seksu, nenozīmē, ka visi tik agri grib domāt par seksu, therefore it should not be a concensus.

Un tas, ka kaut kādi bērni apsaukājas (par lezbieti vai par jebko), nav izglītības trūkums, bet manieru trūkums, ko acīmredzot vecāki nav iemācījuši. Bērni viens otru apskaukā par visādām lietām.. par resnu, balss par spiedzīgu, par smirdīgu, par gudru, par stulbu utt.

Jebkura 'izglītošana', kas vērš bērnu domas uz seksualitāti, manuprāt, ir neķītra un damaging. Then again, es apzinos, ka mans skatījums ir teju kā āmišam, so feel free to disregard it completely. Gan jau ka bāzīsies drag queens trīsgadniekiem virsū arvien.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hedera helix L.[info]hedera on February 10th, 2022 - 11:53 am
"Jebkura 'izglītošana', kas vērš bērnu domas uz seksualitāti, manuprāt, ir neķītra un damaging."

Anatomijas stundas, piemēram?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 12:01 pm
Biology, nothing sexy about it, unless one puts it that way.

Man veseliibas maaciiba skolaa neskjita hot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hedera helix L.[info]hedera on February 10th, 2022 - 12:07 pm
Iespējams, ka tu esi ļoti stiprs izņēmums. Es atceros visu to ķiķināšanu un sarkšanu klasē, kad vecišķais bioloģijas skolotājs mums centās kaut ko normāli pastāstīt par dzimumorgāniem, pubertāti un reprodukciju. Savukārt divdomīgi un pat klaji rupji jociņi par seksu un seksualitāti bija nu ļoti aktuāli pusaudžu sarunās, kad pieaugušie nebija klāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 12:09 pm
Jaa tas bija smiekliigi, bet ne seksiigi, vismaz prieksh manis. Varbuut es esmu iznjeemums.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Hedera helix L.[info]hedera on February 10th, 2022 - 12:15 pm
Nu bet mans points ir tāds, ka pusaudžu vecumā lielai daļai (es pat domāju, ka lielākajai) tā interese par seksu un seksualitāti ir ne tikai klātesoša, bet pat sakāpināta. Tādēļ, manuprāt, arguments, ka LGBT+ friendly seksuālā izglītība pusaudžiem uzspiež domas par seksu, neiztur kritiku. Kā jau rakstīju augstāk, ir muļķīgi, ja šī sakāpinātā interese tiek apmierināta ar aplamu, kaut kur pa kaktiem sagrābstītu informāciju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 12:30 pm
Jā ir sakāpināta, tieši tāpēc nevajag vēl vairāk kāpināt. Arī par alkoholu un narkotikām pusaudžiem ir sakāpināta interese, tāpēc jau mēs neiesim viņiem klāstīt brīnišķīgās Kahlua kafijas un degvīna notis, un degustācijas organizēt.

Es saprotu, ka cilvēki varbūt domā labu ar seksuālo izglītību, bet mans puny viedoklis ir tāds, ka nav scenārija, kur fokusēšanās uz seksu bērniem var nākt par labu. Labi, pusaudžiem pēc 15-16 var kaut kā uzmanīgi (bet nav jau jēgas, jo viss ir pieejams visur ik uz soļa / tāpēc vecākiem labāk paskaidrot attiecīgi). Bet pavisam sīkiem bērniem - ewy ewy ewy!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on February 10th, 2022 - 12:39 pm
Naivi/ neizglītoti bērni/ pusaudži ir izdevīgāki visādiem seksuāliem noziedzniekiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 12:42 pm
All you have to tell them is don't go with strangers, don't take candy, don't let anyone touch you, utt., nevis iegrimt yucky detaļās. Why oh why would you put yucky sex things in tiny babies' minds!? There is literally no argument..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on February 10th, 2022 - 01:08 pm
Viņi ir zinātkāri. Viņi prasīs detaļas. Iemeslus. utt.
(Reply) (Parent) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 10th, 2022 - 05:55 pm
Cik man zināms, nevienā, tā ka pilnīgi nevienā, skolā netiek piedāvāts kaut ko no seksuālajām attiecībām "degustēt".
Un profesionāls skaidrojums ar korektu terminoloģiju interesi nekāpina, drīzāk atdzesē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on February 10th, 2022 - 07:11 pm
Tieši tā, pietiek ar profesionālu skaidrojumu par seksa bioloģisko aspektu - konkrētā vecumā, kad tas top aktuāli dēļ pubertātes.

Nav argumenta uzbāzties skolēniem, it sevišķi pirms pubertātes, ar trejdeviņu erotiku.

No exposure to degustation ir pavisam maziņš solītis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 10th, 2022 - 07:56 pm
Pubertāte mūsdienu bērniem mēdz iestāties 10-11 gadu vecumā; teorētiska interese par visu saistīto ar seksualitāti - jau kādu gadu, divus agrāk. Tā kā - jā, par to ir jārunā skolā, maksimāli neitrāli un teorētiski, no kādas 4., 5. klases.
(Reply) (Parent) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 10th, 2022 - 05:51 pm
Tev pilnīgi taisnība.
Vissakāpinātākā interese par seksualitāti - diemžēl kontekstā tikai ar neķītru anekdošu stāstīšanu un sarkšanu - ķiķināšanu - apsaukāšanos, kad bioloģijas skolotāji stāsta par ziedu apputeksnēšanos, - ir apmēram 12 gadu vecumā. Un nekāds liekulīgs puritānisms nenoved ne pie kā cita kā vien "runāsim par izsargāšanos tad, kad četrpadsmitgadīgais skuķis jau būs stāvoklī no sava klasesbiedra".
(Reply) (Parent) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 10th, 2022 - 05:58 pm
Tai arī nav jābūt hot, tai ir jābūt maksimāli informatīvai un emocionāli neitrālai.
(Reply) (Parent) (Link)
Krāšņais Kurvjziedis[info]krii on February 10th, 2022 - 05:47 pm
Manieru trūkums lielā mērā ir izglītības trūkums - izņemot atsevišķus gadījumus, kad vulgārismi tiek lietoti apzināti, ar nolūku konfrontēt izglītota un emocionāli inteliģenta cilvēka paštēlu. Taču tas gandrīz nekad neattiecas uz pusaudžiem.
(Reply) (Parent) (Link)