15 January 2021 @ 01:12 pm
Send me location.  
Man ir nojausma, ka iemesls, kāpēc mani nespēj līdz sirds un apņēmības dziļumiem aizsniegt un aizkustināt politika un sabiedrības strukturizēšana un tamlīdzīgas svarīgas lietas, kas konkrēti ietekmē manu esības pieredzi, ir jo esmu sieviete. 

Mani daudz spējāk un eksistenciālāk nodarbina cilvēku garīgā mijiedarbība ar sevi pašiem, citiem un esību. Tā ir tāda sajūta, ka pat ja mani iemestu kaut kādā betonīgā žurku cellē, pat tad viss par ko es domātu būtu, kā panākt viskodolīgāko sarunu ar Svēto Garu, kā visobjektīvāk skatīties uz klonu, kā sadraudzēties ar apsargu tā lai viņu piespiestu domāt par bezgalību un zemapziņu. Nevis kā izkļūt no celles vai, kas vēl bez celles varētu būt pieejams, celle - tātad celle. Kur tu mani sūtīsi - tur es arhetipiski-psihoanalizēšu. ♡ 

Protams, ka viss ir saistīts, bet viss ir sadalīts līmeņos un kategorijās, un mana apziņa pagaidām vai vispār neaizsniedzas/nenosniedzas līdz politisko struktūru līmeņiem.  

Varbūt es esmu viena no tām sievietēm, kas tomēr pakļaujas kādai noliktai 'sievietes dabai', kas sevi nodarbina ar klišejiskajām bet mīļajām rūpēm, saticību un piedošanu jebkurā kontekstā. 

No tā izriet, ka es neesmu spējīga adekvātā līmenī sarunāties ar cilvēkiem, kas spēj domāt tādā līmenī. Lai arī man pašai ir interesanti, tā vienkārši ir viņu laika izšķiešana.
 
 
( Post a new comment )
[info]riobravo on January 15th, 2021 - 03:33 pm
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 15th, 2021 - 03:43 pm
:) Phew!
(Reply) (Parent) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on January 15th, 2021 - 03:37 pm
Sievietei daba ir kruta reaali. Man arii shkjiet, ka politikaa buutu jaabuut vairaak sievietes dabai un harmonijas un miilestiibas pret citiem principam.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 15th, 2021 - 03:41 pm
Jā, mani apmierina mana daba, jo man viņa patīk! Bet mana daba noteikti nav savienojama ar to, kas pēc definīcijas ir mūsdienu politika. Es nerezonējos ar tām sievietem, kas grib iet politikā. Ja būtu kaut kāda citāda politika, iespējams.. bet kurš zina kāda politika cilvēkiem patiktu vai noderētu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on January 17th, 2021 - 11:57 pm
"sieviešu daba politikā" ir tas, ko redzam šodienas politikā. bardaks. nē, paldies.
(Reply) (Parent) (Link)
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on January 15th, 2021 - 06:53 pm
Tu esi brīnišķīga sieviete! Kā arī dzīvs, patiess cilvēks. Lūdzu nenoniecini sevi. Tu pietiec un paliec pāri gan sev, gan visam ārpus sevis.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 16th, 2021 - 01:01 am
Paldies! Es jau nenoniecinu.. :D Jo man pashai manas misteerijas shkjiet mazliet savtiigi svariigaakas par kundzinju politiskajaam intereseem. Lai arii objektiivi pasaulee varbuut gariigumam un zemapzinjai ir mazaaka veertiiba, es to taa subjektiivi nekad neesmu izjutusi, jo taa ir mana piedziivotaa realitaate. Ir mazliet apjukums un nezinja, kaapeec taa, bet tie ir otrshkjiriigi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
transcendentālais objekts laika galā[info]ub on January 16th, 2021 - 04:19 am
Nu jā, es laikam mēģināju to pateikt arī sev. Tie kundziņi ir ļoti provokatīvi, bet neredzu, kā to ietekmēt, jo kur aitas tur cirpēji.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 16th, 2021 - 01:43 pm
:)
(Reply) (Parent) (Link)
木[info]dombrava on January 15th, 2021 - 09:13 pm
Tu varētu būt brīnišķīga mediatore (kas var salabināt divas fanātiskas vai dažādu ideoloģiju pārstāvjus).
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on January 16th, 2021 - 12:58 am
Hardly.. Ideologi parasti ir paaraak cieti, rupji un mazliet dveeseli zaudeejushi, kas manii raisa varenu repulsion fueled by indignation. Medieet var tikai cilveekus, kas grib buut cilveeki.

Bet paldies par jauko domu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on January 16th, 2021 - 09:22 pm
Kāpēc nē? Tu esi mani piedabūjusi mazliet padomāt, censties paskaidrot to kāpēc domāju tā kā domāju sīkāk. Ja tev tas pats izdotos ar, tādiem, ka piemēram "slikts" vai tas pats Diegabiskis, tad tu jau esi lielā mērā mediators.
(Reply) (Parent) (Link)