13 August 2020 @ 05:09 pm
 
Manuprāt es esmu tik bēdīga konstanti, jo man trūkst ticības, ka lietas var izvērsies labi. Kas ir dīvaini, jo pārsvarā, pat lielā, ja ne vispārsvarīgākajā pārsvarā notikumi manā dzīvē vienmēr vēršas uz labu. Šablons vienmēr ir tāds.. dzīves mirklis neilgi monotoni rit, tad notiek kas jauns, es sabīstos un acumirklī krītu bailēs un dūmā, notikums atrisinās, viss ir labi vai pat labāk, dzīves nākamais mirklis monotoni rit..

Tikmēr es aizvadu savu dzīvi gatavojoties nākamajam sliktumam, kas ir tepat tepat aiz stūra. Ja nekas slikts nenotiek, es samulstu, kādu laiciņu jūtos tukša, un drīz attopos domāt par un gatavoties nākamajam potenciālajam sliktumam. Sagrābstu visus pagātnes sliktumus un sakārtoju visus iztēlotos nākotnes sliktumus radošā kompozīcijā that makes legit sense, why it does.

No otras puses, mani tik ļoti rausta, bet tai pašā laikā apbrīnoju cilvēkus, kas ir easy going, un nesatraucas par briesmām aiz stūra, bet tajā vietā nosaka kaut ko no sērijas "So what about it?"

Mana dzīve sāksies tikai tad, kad es garīgu gatavošanos postam nomainīšu uz garīgu gatavošanos paradīzei.
 
 
( Post a new comment )
J. S. Badger[info]217 on August 13th, 2020 - 09:07 pm
ahh, es vienmēr arī gatavojos sliktajam, nu varbūt ne *gaidīt* tieši gaidu, bet vienmēr sagatavoju plānus B un C gadījumiem, ja viss saiet šreijā.

līdz tādam absurdam, ka pat, piemēram, man ir plāns, ko darīt, ja R. nomirst pēkšņi un negaidīti. bet tad, kad esmu izdomājusi pašu sliktāko dažādās dzīves jomās, kas var notikt un sagatavojusi tam plānu, tad es gan it kā varu atslābt un izbaudīt to, kas nāk.


(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 15th, 2020 - 04:18 pm
Jaa, varbuut ir lietderiigi vismaz garaamejot aptuvenu plaaninju noglabaat praata aizmuguree. Ja praats ir sakariigs un pierunaajams. Manam savukaart patiik tikai par to vien domaat, pat ja shaad splaans vairs pat nav aktuaals..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
J. S. Badger[info]217 on August 15th, 2020 - 04:20 pm
mošk kkāds CBT terapeits var palīdzēt, vai arī veikalos ir CBT dienasgrāmatas, cik esmu dzirdējusi CBT esot diezgan efektīvs cīņai ar ieradumiem, kas nepatīk
(Reply) (Parent) (Link)
restart[info]restart on August 13th, 2020 - 11:55 pm
Tu vismaz to apzinies.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 15th, 2020 - 04:18 pm
Arii labi
(Reply) (Parent) (Link)
iokaste[info]iokaste on August 14th, 2020 - 07:06 am
periodā, kad sevi piespiedu meditēt, pāris reizes noķēru to smaidošo paļāvības sajūtu, kad integrējies cilvēcē, dieva pasaulē un jūties tur iederīgs un droši. sajūta bija kā kallēs ar līgavu, lieglaimīgi.
bet man patīk, kad čerkst tramvajs un klepo suns, jo tur var neizkrist, savu artavu pielikt un ir ilgāk. usad tad, murgā izlien vēl trešā, pavisam trakā un aukstā pasaule, kur jābēg un par kuru pat runāt negribas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 15th, 2020 - 04:19 pm
Human condition what it is
(Reply) (Parent) (Link)
snauts[info]snauts on August 14th, 2020 - 09:17 am
Tu noteikti zini to bībeles līdzību par žagaru, kuru ir viegli salauzt, bet žagaru saišķi kuru nevar. Vai tu esi mēģinājusi atrast kādu garīgu kopienu?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 15th, 2020 - 04:20 pm
Protams, ka esmu. Bet kaut kaa nekopojaas ne ar vienu.
(Reply) (Parent) (Link)