13 December 2018 @ 10:34 am
 
(Ja vien viņa nav tikko no sēra gāžu mākoņa izklunkājis robots,) Terēza Meja mani ļoti iedvesmo. Viņa močī un rukā un šķeļ tik uz priekšu bezgalībā, burtiski pacēlusi savu krustu un to nesot. Visticamāk viņai knapi piecas minūtītes dienā ir lai apēstu kādu cepumiņu uz dīvāna ar pienainas tējiņas krūzīti, kur nu vēl darīt tās visas citas lietas ko slobby cilvēki kā es dara: bezmērķīga iešana, bezmērķīga sēdēšana, bezmērķīga gulēšana, bezmērķīga staigāšana pa veikaliem pērkot bezmērķīgas lietas, filmu un sēriju divkārša, trīskārša, pieckārša skatīšanās, regulāra gremdēšanās esības apakšzemē, lai pēc tam atkal nonāktu ground zero. Plus visas miljons ienaida šautras, kas ar turbo-spēku saspļautas viņas maigajā, bāli dzeltenajā sejiņā, viņa pat nemana un negaužas. Viņa dara savu darbiņu; un viņa nedara tā kā pati grib, bet tā kā Tu gribi. For all I know viņa katru naksniņu pirms trauksmanas miega stundas, izlasa pa lappusītei no Tomasa Kempis Kristus Imitācijas. Un katru tuksnesīgi salto rītu ar pēdējiem, mazajiem sīvajiem spēciņiem viņa piedomā gan par glītu kostīmiņu, gan kādu krellīti un lūpenīti, un siltu smaidu katram nelabvēlim. Es no sirsniņas ceru, ka viņas dzīve izdosies, tā jau ir izdevusies manā skatījumā, un kad mērens, nekatastrofāls Breksits būs izcīnīts, viņa varēs treat herself with nice pamper and cookies and many other relaxxx treats.
 
 
( Post a new comment )
vecais indiānis džims[info]jim on December 13th, 2018 - 09:45 pm
cik gaišs, labestīgs ieraksts
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 14th, 2018 - 12:52 am
:)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]krishjaanis2 on December 14th, 2018 - 12:57 am
Tieši laikā, kad visvairāk būtu vajadzējis diametrāli pretējo, viņa, iespējams, ir viens no visu laiku sliktākajiem un nebritiskākajiem britu premjēriem. Taču cilvēciski viņas personīgajai situācijai gan var just līdzi, then again, kāpēc viņa vispār uzņēmās lietu, kurai nekad nav piekritusi un nav ticējusi? Ja nu vienīgi lai iegāztu vēlētājus, jo neviens tādu tautas balsi taču negaidīja. Tātad vajadzēja kādu funkcionaru, kas visu pamazām ievirzītu vēlamākā gultnē. Redzi, nē, Mejai pat īsti nevar just līdzi - visu, ko viņa ir paveikusi, ir grūti nosaukt par ko citu kā dižas nācijas vēsturisku nodevību.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on December 14th, 2018 - 01:08 am
Kā jau teicu, mani tikai aizkustina viņas diliģence, uzstājība un uzņēmība. Būtībā man nav pretenziju un emocionālas piesaistes Breksita iznākumam un Lielbritānijas nākotnei.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]krishjaanis2 on December 14th, 2018 - 01:19 am
Ok, mani aizkustina viņas vīra atbalsts un fakts, ka viņas tēvs bija vikārs.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on December 14th, 2018 - 06:01 am
It's not laik britu politelitē būtu cilvēki, kas tic/gribēja brexitu, savukārt Farāžs izskatās prot tikai smuki purkstēt un turpināt pirst savā siltajā eiroparlamenta beņķī, nevis nodarboties ar ko praktisku.
(Reply) (Parent) (Link)
Skabičevskis: cigār[info]begemots on December 16th, 2018 - 10:55 pm
> kur nu vēl darīt tās visas citas lietas ko slobby cilvēki kā es dara: bezmērķīga iešana, bezmērķīga sēdēšana, bezmērķīga gulēšana, bezmērķīga staigāšana pa veikaliem pērkot bezmērķīgas lietas, filmu un sēriju divkārša, trīskārša, pieckārša skatīšanās, regulāra gremdēšanās esības apakšzemē [..]

Īstenībā, lai nebūtu laika nekam no augšminētā, pat nav jābūt par Terēzu Meju.
(Reply) (Link)