12 July 2017 @ 06:51 pm
 
es negribu iipashi trauceet savai terapeitei pasakot, ka vairs neveelos iet pie vinjas, taapeec es domaaju, ka turpinaashu vinjai maksaat naudinju, lai vinjai ir par ko pirkt mantas vai eedienu. varbuut Dievinjsh mani izmanto kaa vinjas nodroshinaajumu, man nav tiesiibu apshaubiit vinja plaanu, un arii mana degoshaa, kveelojoshaa, maniakaalaa veelme ruupeeties par cilveekiem daljeeji realizeejas taadeejaadi. vismaz kaadam buus labums, un man taapataas to naudu nav motivaacijas uz ko teereet. veel es varbuut izlikshos, ka vinja man iipashi labi maak paliidzeet, lai vinjai peec tam ir priecinjsh par to cik vinja ir vieda un ietekmiiga, varbuut deelj taada vinjas pashapzinjas lidojuma vinja spees citiem cilveekiem paliidzeet pa iistam.
 
 
( Post a new comment )
authenticity[info]authenticity on July 12th, 2017 - 09:22 pm
Šajā ierakstā paustās pārdomas varētu būt lielisks temats, ko apspriest ar viņu :)
(Reply) (Thread) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on July 12th, 2017 - 09:33 pm
Jā! Lieliska ideja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sintetika on July 13th, 2017 - 12:23 am
jā, best idea ever!
(Reply) (Parent) (Link)
zivs[info]zivs on July 12th, 2017 - 09:30 pm
Man citkārt ir palicis žēl piemēram veikalā kādu kabaci ar švīku, un es nopērku tādu, jo kādam tas jānopērk. Kas man sliktāk no tā, ka viņam švīka.
Iracionāli apsvērumi ir arī mans lauciņš.
(Reply) (Thread) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on July 12th, 2017 - 09:41 pm
Man liekas, kādreiz, sensenos laikos, no parastajām dārza ābelēm nākuši ābolīši visi bija ar kādu vainu. Ar švīku vai griezu formu, vai ar kārpu, vai tārpu, vai zilumu uz vaiga. Un neviens neiebilda - visi labprāt ēda un reizēm to dēļ pat bija gatavi kāpt pāri sētām svešām.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on July 12th, 2017 - 10:00 pm
jauki, ar sho ljoti rezoneejos. vienreiz speciaali nopirku smagi apkaltushu istabas augu, lai vinju koptu un izdziedinaatu, lai smukos un gatavos peerk citi
(Reply) (Parent) (Link)
ignath[info]_raagas on July 12th, 2017 - 10:41 pm
ja terapeits nepalīdz, jāmeklē cits, savādāk tā ir pašdestruktīva nodarbošanās un izlikties, ka viss iet uz labo pusi tā nopietni ņemot ir meli. varbūt terapijas vietā tev jāiet uz kādu sociālo palīdzību brīvprātīgajā darbā pāris stundas nedēļā? tā būtu krietni lietderīgāka laika pavadīšana, ja gribas rūpēties par cilvēkiem. varbūt vēl arī palīdz labāk kā terapija, hū nous.
(Reply) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on July 12th, 2017 - 11:07 pm
Bet man arī liekas pirmās divas sesijas par maz lai teiktu, ka terapija nestrādā. Sometimes it takes time to develop rapport.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ignath[info]_raagas on July 12th, 2017 - 11:19 pm
hmm, likās, ka methodrone jau kādu laiku turp iet. jā, nu divas pat neskaitās, pa tādu laiku nevar izvilināt no pacienta problēmas sakni. es gan te tikai teoretizēju, neesmu nekad bijis pie psyterapeita, bet kautkad gribētos pamēģināt, vismaz lai noskaidrotu kā tas ir.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 12th, 2017 - 11:45 pm
jā, piekrītu, ka Tev ir vērts ar savu terapeiti parunāt par to, ka/kā/kāpēc negribi pie viņas iet, kas Tev liek tā justies. katrā ziņā, Dieva plāns vai nē, ir tomēr laba doma sadarboties nedaudz ilgāk, these things take time.
(Reply) (Link)