26 April 2013 @ 12:56 pm
 
es sheit aarzemees vienmeer juutos nemieriiga, jo man ir sajuuta, ka absoluuti viss ir taisiits un radies no citaadiem atomiem kaa latvijaa. pat emocionaali vissmagaakaas loga ruutis, nu taadas, kad tu seedi istabaa dienas viduu un skaties uz vecaam latvijas loga ruutiim, kur raamjiem ir nolupusi kraasa un domaa ka nekaads shausmiigaaks dziives apnikums nav pieredzeets, pat taadi logi un maaju deelji un aplijusha asfalta smarsha pavasarii ir no taadiem atomiem, kas miljardiem smalku pavedieninju ir sasleegushies ar tiem atomiem no kuriem es esmu taisiita, piesaistiita uz muuzhu shkjiet. aarzemees viss ir no atsveshinaataakiem vienaldziigaakiem atomiem. sheit es juutos kaa sveshkjermenis milziigaa sveshu aatomu mashiinaa monstraa. nav jau tik traki, te arii ir pukjes un var lauzties cauri un dziivot, bet es nejuutu, vai juus vispaar zinaat kaa ir izjust vidi.
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on April 26th, 2013 - 03:56 pm
Es saprotu, pat zale un pukes skiet taisitas no kaut ka cita, no zaliem gumijigiem izejmatrialiem, Latvija viss skiet custom made no smalkam detalam.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 04:02 pm
totes, sheit viss ir taads blaakjis, nu taa, ka negribas iisti nekam pieskarties, jo tev tas nepieder.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kirkegors on April 26th, 2013 - 05:12 pm
man ārzemes vienmēr liekas nereālas, 'tas nenotiek pa īstam', kad atbraucu no ārzemēm, sajūta ir kā pēc filmas noskatīšanās.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 05:19 pm
zinu to sajuutu, es ar taadu jau 4 gadus dziivoju. re, dazhiem cilveekiem maajas ir par iistu.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]imago_dei on April 26th, 2013 - 06:23 pm
Man ir otrādi, tieši mājas man šķiet nereālas. Kad sanāk atgriezties, tad sajūta, it kā staigātu pāris cm virs zemes.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 07:48 pm
kas gan vispaar ir reaals vairs. bet varbuut tev taa deelj ilgas prombuushanas? man arii maajas shkjiet savaa zinjaa nereaalas, bet vislabaakajaa zinjaa, visur ir visaadas atminjas un apstaajies laiks, un reizee viss ir tik paziistams, ar taadu dziljumu. bet trimdaa viss ir reaals bez dziljuma.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]imago_dei on April 26th, 2013 - 08:10 pm
mazāk dziļuma, jo mazāk pieredzes ir paspējis iesūkties svešajā vidē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 08:36 pm
nu jaa, bet dazhas vietas nav piemeerotas dziljumam. dazhas peec paaris dienaam draudziigi transfigure tavus atomus. te taa nav, truukst kaut kaadas esteetikas, atgruuzh manu apzinju.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]khosmos on April 26th, 2013 - 08:50 pm
tā nav tikai sajūta, pat ziedi ir civilizēti un dzer tēju ar atšautu mazo pirkstiņu. pavisam cits kosmoss, savā ziņā tev ir paveicies un tu atceries, kā ir jābūt.
tā sakoncentrētā cilvēka klātbūtne smacē nost, ja zini, kā ir būt patiesi vienam, netraucētam, kad nav viss pēc kāda cita līdzības, ieskatiem darināts.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 11:43 pm
jaa gan es atceros, un man ir skaudrs sashutums par tiem pilseetniekiem baigajiem, kas saka, ko tad nu vairs laukos, tur jau nav ko dariit, tur viss tukshs. es pat vairs nezinu vai shis ir par teemu, bet jaa. latvija ir 100reiz piesaatinaataaka, un laukos vispaar ir absoluuta eiforija.
(Reply) (Parent) (Link)
putns[info]dumshputns on April 26th, 2013 - 09:20 pm
Man patīk kā Tu pateici, varu identificēties. Pēc aptuveni pieciem gadiem gan maņas asimilējas, bet tā īsti Tas nav. Kaut arī pēc tik ilga laika arī Lv vairs nav Tas.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on April 26th, 2013 - 11:45 pm
nu tad es gaidiishu 5. gadu un skatiishos kaa buus, bet kaut kaa gruuti iedomaaties, ka jebkas spees liidzinaaties riigas magjiskajam trotuaarim.
(Reply) (Parent) (Link)