23 September 2023 @ 08:43 am
Virgin River  
I am always so devastated to see how such goodness and such malevolence coexist in life and world. Dažreiz es vakaros domāju par visām tām šausmīgajām lietam, ko degradēti daily mail cilvēki dara visādos pagrabos un nolaistās telpās visur Londonā un pasaulē. Un tad atnāk it kā svētā dienas Dieva gaisma, bet tikuntā ļaunums lavās un slapstās renstelēs un nostūros un gaida un medī un ņirgājas.

Oh well, if anything, tas sapurina un atgādina arvien spējāk, cik svarīgi ir pieslieties Dievam un labajam un gaišajam - dabai un svētībai. Neatļaut ļaunām domām un ieradumiem ar sevi izdarīties kā tam Pītersona neķītrajam kaķim. Neieaicināt dēmonus un vieplīgo tumsu.

I sometimes wish that I could just escape to a lovely, humane and honest fantasy paradise like Virgin River, where people are diligent, conscientious, wise, respectful, hard working in life and with themselves, and follow nature and God and stick to each other. Yet I am stuck in an unstable world, where you never know if/what evil will jump at you, peoples minds are scattered, fried, frenzied and lost. I can only pray God to give me same strength as to Jesus to confront and endure malevolence, jo basically it is not as real as God, bet vairāk tāda kā slikta ilūziju cilpa nosvērtā un perfektā laiktelpā.

I literally wish to cry whenever I get to speak to a person that is sane and good and a real human being.
 
 
( Post a new comment )
[info]esiiba on September 23rd, 2023 - 01:48 pm
Man ir tāda atziņa: katram normālam cilvēkam ir kautkādā mērā jāpieņem dēmoni. Ja cilvēkam vispār atņem spēju būt ļaunam, tam dzīve kļūst par elli, jo visiem apkārtējiem iekšā dzīvo ļaunums, kas ļoti nīst šos tīros garā nabagos. Jautājums ir: vai labāk ir dzīvot ar tumsu sevī un to dozēt, vai būt bez tumsas un visu dzīvi ciest?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 23rd, 2023 - 02:25 pm
Protams, dziivot vispaareeji integreetam. Dziivot, noliedzot tumsu, ir dziivot melojot.

Bet, manupraat, ir ljoti ekskluziivas instances, kad apsveert vai jaadara kaut kas ljauns tagadinjaas. Mums visiem ikdiena paarsvaraa ir tik absoluuta privileegjija un sveetiiba, ka we should always be on our best behaviour.

Es jau driizaak runaaju par ljaunumu un tumsu, kas ir tik viseptverosha kaadaa, ka that person is close to gone and has made it their modus operandi.
(Reply) (Parent) (Link)
gnidrologs[info]gnidrologs on September 23rd, 2023 - 02:42 pm
Jā, mūsu himērikā-sansaras realitāte ir pastāvīga cīņa starp labo un ļauno. Pašreizējajā pasaulē ļaunums dominē. Like 90% ļaunuma un 10% labuma, Un galvenā problēma ir melošanas kultūra. Mūsu ķēniņi mums melo par visu un mēs paši esam pieradinājušies ticēt meliem un melot pašiem.
Nedomāju, kas mēs to varam atrisināt. Jāgaida kārtējā katastrofa, kādu ir bijis daudz un tad atkal mainīsies pasaules kārtība. Droši vien uz vēl sliktāku fāzi. Kali Yuga gonna yug.

Ja Dievs ir, tad tas visu saprot. Un arī visi mēs agri vai vēlu visu sapratīsim. Un vis būs pa vietām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]methodrone on September 27th, 2023 - 05:26 pm
Kali yuga yuging hard :(
(Reply) (Parent) (Link)
ctulhu[info]ctulhu on October 5th, 2023 - 08:46 pm
kalijuga šņuk nekonevar darīt vissslikti šņuk.

Khm tas ir viss ko jūs konservatīvie varat piedāvāt?

Vāji.
(Reply) (Parent) (Link)