metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-04-30 13:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceturtā diena, 30.04.2015
Šodien ir cita diena.
Šodien es atkal uzkāpu uz svariem. Vajadzēja saprast, kurā momentā tas trakais kritums apstāsies. Tas ir apstājies :D Tagad svari bija uz 99.3kg. Kas ir tieši rāmjos, pieņemot kaut kādu svēršanās kļūdu, tie varētu būt 100g, kas man būtu pa dienu jāpamet aiz sevis. Kaut kur. Tur tālu.
Vakardienas vakars izvērtās mazliet citādāks nekā bija plānots. Sanāca braukt ar riteni atpakaļ uz mājām no darba. Tas man deva liekas kalorijas ko sevi panašķēt un vēl joprojām iekļauties dotajos rāmjos. Es paņēmu jaunos Ādažu čipsus. Mmm... Maza bļodiņa, bet noslāpēja visas ēšanas vēlmes kā CO uguni. Tik nu jau patīkami.

Savukārt vakar izsalkuma nebija. Tas varētu būt, ka ir tāds vairāk vai mazāk pieraduma jautājums. Ja nu kādam traki interesē, tad vēdera izeja ir regulāra un normāla.
So far so good. Līdz šim viss, kas ir mainījies manā ēdienkartē pirms un pēc diētas ir tas, ka brokastīs no saldajām pārslām pārgāju uz Musli (auzu pārslas ar rozīnēm un riekstiem), es ēdu mazākas porcijas UN reāli izvērtēju, vai kuņģi vairāk iepriecinās tā mazā bļodiņa ar čipsiem vai arī augļu salātu 3x lielāka bļoda. Un vakar to iepriecināja vairāk čipsi. Un es jūtos lieliski.
Šķiet, ka vislielākais izaicinājums būs šī nedēļas nogale. Būs jāiet ciemos, būs jāiet uz koncertu, būs stundām un stundām gara sēdēšana mājās. Laikam būs patiesi jāieplāno kaut kas, kas aizņem laiku un prātu, kas neatstās daudz laika domāšanai par ēdienu. Idle hands are devil's playthings. Tad vēl tas būs jāizplāno.
Ok, tātad, šodien, es braucu uz darbu ar riteni un ar riteni es braukšu prom no darba, kas ir pie 270Cal.
Tas man dod apmēram 1480Cal šodienas patēriņam.
Brokastis
100 g Trauben Nuss Musli (370Cal)
160 g Piens 0.5% (55Cal)
Rīta uzkoda
Izkrita, kaut kā galīgi neprasījās.
Pusdienas
500 ml Frikadeļu zupas (~250Cal)- baigi ir aizdomas ka ir vairāk kalorijas, jo ir piegāzti baltie rīsi klāt
1 šķēle maizes (88Cal)
Pēcpusdienas uzkoda
1 Apelsīns (80Cal)
1 Banāns (100Cal)
Vakariņas
500 ml Frikadeļu zupas(~250Cal)
1 šķēle maizes (88Cal)
Vakara uzkoda
1 Apelsīns (80Cal)
1 Banāns (100Cal) VAI abus aizstāšu ar čipsiem. Maza bļodiņa. Redzēs, ko vakarā gribēsies.

Šodien gan šķiet, ka ir ļot skaista diena, iespējams būs jāaiziet uz treniņu. Kaut ko aktīvu un uz spēku orientētu. Tas reāli man varētu dot atpūtu ar alus pudeli šodien! :o Tas tik būtu numurs. Bet varbūt labāk pataupīt to mazo velniņu un priecātie spar vēl vienu lielāku soli uz priekšu. Atkal- redzēs.

Rīt laikam gan varētu mazliet vairāk laika pačakarēties uztaisīt to lasi. Steiku. Ar... dārzeņiem? Droši vien, ka ar dārzeņiem. Un... un... Krējumu? Vai vienkārši? Meh, redzēsim.
Varēs arī padomāt par ieteikumu par olbaltumu omleti. Būs jāpaskatās uz receptēm, man gan ir lielas aizdomas, ka omlete kā neaizgāja visus šos gadus, tā arī neaizies tagad. Bet pacūkoties jau var, it sevišķi, ja vēl tādos tonzeļos pārdod.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2015-04-30 18:38 (saite)
negribas pamācīt, jau iepriekš atvainojos,
bet:

šāda diēta ir badošanās. badojoties pirmām kārtām sadeg muskuļi, nevis tauki. ja papildus tam visam ir intensīva kardioslodze (skriešana utt.), muskuļi sadeg 2x ātrāk.

es tiešām, tiešām ieteiktu spēka treniņus un ēst visu ko gribas, atskaitot obvious ļaunumus (džanku, saldumus, baltos miltus...).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?