meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2018-02-08 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Kur es – 90. gadus labi piedzīvojis vīrs – pieķēru KEF veidotājus paviršībā.

a) ja Kuharenoks ir mūžīgās naudas grūtībās esošs caurkritis aktieris, kāpēc viņš brauc ar 929. mazdu, kura izskatās ne vecāka par pieciem gadiem (pieņemsim, ka tas ir 1996. gads, jo ir jau DriveIn maķītis), bet mazda noteikti ir apmēram 91. gada ražojums. Tik mazlietotu auto viņš nevarēja atļauties.

b) toties ar Normunda – oligarha miesassarga – mersedesu ir otrādi. Izsitēji brauca ar salīdzinoši mazlietotiem 600-tajiem vai grand čerokī nevis ar to astoņdesmito gadu sākuma antīko auto, kas bija KEF.

c) pēdējā motocikla ainā parādās jaunā standarta elastīgie ceļa stabi ar balto atstarotāju abās pusēs, kuri valstī parādījās tikai ap 1999. gadu.

d) vienā ainā filmas sākumposmā caur mašīnas stiklu drusku redzams pretī noparkots golfs, kuram ir zilā Eiropas Savienības maliņa gar numura zīmi.

e) Imanta apdzīvotās privātmāju rajona ielas galā ir jaunā projekta daudzstāvene, kas noteikti nav celta agrāk par 2000-o gadu sākumu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2018-02-10 13:14 (saite)
es to laiku redzēju kā ļoti stilizētus deviņdesmitos, kur visi atsaucas uz septiņdesmitajiem un tādu psrs, kādu to centās uzburt modes žurnāli un elektropreču katalogi.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?