meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2016-09-09 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Ak, Saldais Jēzu! Iedomājieties – tu esi normāls students, pirmkursnieks, kurš ir Rīgā pavadījis pirmo pusotru nedēļu savas dzīves, un vēl pirms divām nedēļām pilskalna estrādē klausījies "Galaktiku", un tagad tu meklē, kur aiziet, un "Kardināla", kur piestaigāja vecākā māsa, vairs nav, bet tev piedāvā kaut ko tādu, kur ņihrenā vispār nevar saprast, katrs vārds kā ķīniešu ābece, no kuras jāmūk pa gabalu!

====

01.09.2016.

Radio NABA mūzikas klubā “Nabaklab” šovakar, 9. septembrī, kluba sezonas atklāšanas pasākums kopā ar „TV Maskava” un DJ SKD.

“TV Maskava” (īstajā vārdā Normunds Naumanis) ir eksperimentālās elektronikas mūziķis un viens no radikālākajiem apvienības un elektroniskās mūzikas izdevniecības “Dirty Deal Audio” pārstāvjiem, kas šajā vakarā uzstāsies duetā ar Kristīni Vītolu. Pavisam nesen izdevis minialbumu EP “Refugees Welcome”, kas veikts techno un house prakses tradīcijās un piedāvā ieskatu 2016. gada Latvijas paralēlās mūzikas norisēs. Izdevuma skanisko noformējumu, kas veidots uz analogas bungmašīnas, Casio kalkulatora, Roland firmas basa sintezatora un Tascam četru kanālu kasešu rakstītāja, papildina teātra kompānijas „Visjaunākais Rīgas teātris” aktieru ierunāti Jura Boiko un krievu avangarda literāta Daniila Harmsa tekstu fragmenti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]usne
2016-09-09 14:36 (saite)
starp citu! izklausās labs pasākums

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?