meness_berns ([info]meness_berns) rakstīja,
@ 2015-04-28 09:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
---
Ešenvalda "Ziemeļu gaisma"

Man ļoti patika pārpasaulīgais vēriens, un tas, ka dzīvs dziedājums un simfoniskā mūzika tiek miksēta ar ierakstu, protams, balansē uz popsas riska, taču šoreiz ne tik ļoti, lai būtu slikti - drīzāk - tā jau 21. gadsimtā ir jātaisa dižiem Eiropas līmeņa skaņražiem māksla, un ja Orfs vai Vāgners tiktu pie videoprojekcijām un eskimosu dziedājumu ierakstiem, viņi nešauboties tos izmantotu. Bet tomēr, tomēr, lai pavisam izzustu ķēpīgā popsas sajūta, tad kaut kā orķestra un kora, it īpaši kora epizodēm vajadzēja izskanēt kaut kā vairāk, skaļāk un vērienīgāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2015-04-28 10:16 (saite)
Mans pirmais iespaids uzreiz pēc tam bija - tagad mums pašiem savs Gevins Braiarss. Kaut kā ļoti pēc Augļu koks ir Jāzeps aizgājis gandrīz vai lipīgā melodiskumā + visas tās video/audio ierakstu lietiņas. Ļoti interesanti būtu noklausīties bez bildes un kārdinājuma blenzt titros, tikai kā tīru skaņu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-04-28 10:26 (saite)
kaut kā tā, jā, brīžiem patiešām klausījos "bez bildes" un likās viengabalaināk, man gan arī vieta nebija laba un vizuālais ļoti sadrumstaloja priekšstatu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2015-04-28 19:07 (saite)
man liekas, ka to Zani galīgi uz skatuves nevajadzēja, labāk arī būtu iefilmējuši. visas reizes, kad viņa parādījās (bet īpaši pirmo) tas viss sāka nelāgi ost pēc "skatuves uzveduma" - tik nelāgi, ka gribējās žmiegt acis cietu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]meness_berns
2015-04-29 09:32 (saite)
+++

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?