mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2004-10-05 10:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot pienjemsim, man uzbrauc masiina un es nomirstu.

Labi, to, ka man vienaa bankaa ir konts, to visi zin. No taa iespeejams mani radinieki dabuus naudu aaraa. Bet to, ka man ir konts arii citaa bankaa, neviens nezina, un kas zina, neatcereesies. A vot kas notieksies ar to naudinju?? Taa staavees?? Cik ilgi??

Vobsem jaa, jaasvaac visa svariigaa informaacija - bankas konti, telefona pinkodi (hmm, kas veel??) un kaut kur jaanoglabaa. Ja nu kas kaa...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sick_among_pure
2004-10-06 21:31 (saite)
Nu, Tu tā kā to visu varētu pārrakstīt uz manu vārdu, zini, tā būtu drošāk, tev tāds bīstams rajons, visādas sērgas un tā tālāk (Testaments! Neaizmirsti par TESTAMENTU (pienu))!!!....:))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2004-10-07 16:21 (saite)
oki, papeetiisu siikaak civillikumu par mantosanas tiesiibaam. Pie notaara jau negribaas iet, jaapapeeta siikaak, kaa tur tos testamentus rastiija bez notariaalaa apstiprinaajuma.

Vieniigi zini kas ir par stelli, biezi vien testamentos kopa ar tiesiibaam tiek uzlikti pienaakumi. :))) It iipasi, ja iipasums jau ir kaadaa veidaa apgruutinaats. :)))

Un es saaku aizdomaaties, ka nemaz neatceros, vai taa veshmasiina man uz krediita liiguma vai liizinga liigumu panjemta...???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?