mena ([info]mena) rakstīja,
@ 2017-10-23 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īdēšana
Apollo kārtējais klikšķināsnas virsraksts - http://apollo.tvnet.lv/zinas/sodienas-karjeristem-pensiju-sastradas-mazo-pensiju-sanemeju-berni/810452.
Es pat nelasīju, bet man uzreiz pirmā doma - kāpēc atkal tās "kas dzemdē", tiek pretnostatītas pret tām, kas strādā, un pie tam tiek piekabināts vārdiņš "karjeristes"? Nez kāpēc, tas "karjeristes" neizklausās labi, kaut arī taču normāls vārds!! Pirmām kārtām - tās/tie, kas strādā, maksā nodokļus un ir nauda, ko maksāt tiem/tām, kuriem ir bērni TAGAD!! Iedomājos, kas tā būtu par reālu KRĪZI, ja pēkšni paliktu stāvoklī visas Latvijas sievietes vecumā no, nu nezinu 18 -40 gadiem, un nestrādātu!! Otrām kārtām - kāda "karjera" - stādā tāpēc, lai dzīvotu!! Ja netaisītu to tipa "karjeru", bet dzemdētu, tad, protams, atkal varētu cept virsrakstu par to, ka vajag domāt ar galvu pirms bērnu radīšnas, un neko nevajag palīdzēt!!
Ok. Bet tagad vēl tā muļķīgi plašāk.
Latvija ir valsts. Es tā arī savā vecumā vispār neesmu sapratusi, kāda jēga ir valstīm kā tādām. It sevišķi tagad, kad esmu uzņēmusi koučserferus no Ukrainas un Krievijas, un runājot ar viņiem sāku atcerēties par tādām lietām kā vīzas un robežkontroles. Es nesaprotu, kāpēc, ja ir tāda pase - var braukt, kur grib uz vienu pusi, bet ja ir savādāk pase - nevar. Tādi paši cilvēki, normāli. Es vēl varu saprast, ka sieru un speķi no Ukrainas nevar ievest, bet tomēr...
Un tātad - Latvija ir valsts. Kāda vispār jēga LATVIJAI kā VALSTIJ?? Rīdīt "māmiņas" pret "karjeristēm"?? "pensionārus" pret "bērnu vecākiem", "uzņēmējus" pret "darba ņēmējiem", "aizbraukušos" pret "palicējiem"?
Ok, labi, bet tā globāli - KĀDA JĒGA VALSTIJ?

Vai nav skumji, ja jājautā kaut kas tāds??


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?